BACKGROUND

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ


  • Ο Γιώργος Παπανδρέου οδηγεί συνειδητά τη χώρα σε εμφύλιο
Ο Παπανδρέου θα κάνει τα πάντα για να διασώσει το κομματικό πελατειακό κράτος. Πολλοί απορούν με τους υπουργούς και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν το «σθένος» να πούνε «όχι» στον Παπανδρέου.
Μα εδώ δεν πρόκειται μόνο για τον Παπανδρέου.
Εδώ πρόκειται για ένα ολόκληρο «καθεστώς ΠΑΣΟΚ» που βάση του έχει το τεράστιο κομματικό κράτος.
Ποιος βουλευτής θα είναι εκείνος που θα ρίξει την κυβέρνηση και θα φορτωθεί τη διάλυση του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ;
Πέστε μας ποιος;

Δεν σας κάνει άραγε εντύπωση ότι, όπου γίνονται σήμερα στον δημόσιο τομέα συνδικαλιστικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ αυξάνει αντί να μειώνει τα ποσοστά του;
Ενώ πολλοί αυτοκτονούν, ενώ ο κόσμος έχει βγει στις πλατείες και ενώ οι πολιτικοί προπηλακίζονται όπου εμφανιστούν, ταυτόχρονα ο συνδικαλισμός του ΠΑΣΟΚ στον Δημόσιο τομέα ανθεί.
Ακόμα και Νεοδημοκράτες του δημοσίου τομέα, σπεύδουν να ενταχθούν στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Ποιος πληρώνει όμως όλον αυτόν τον κρατικοδίαιτο συρφετό;
Τους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες, τους εντολοδόχους πολιτικούς, τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ, την κρατικοδίαιτη «πνευματική» ελίτ, τους κρατικοδίαιτους κομματικούς παράγοντες του Δημοσίου τομέα, τις σοσιαλιστικές σπατάλες καλοπέρασης και τη μεγάλη εκλογική πελατεία των υπαλλήλων που τρέμουν για τη δουλειά τους;
Μα φυσικά η άγρια φορολογία του ιδιωτικού τομέα, αφού τα πακέτα της τρόϊκας πηγαίνουν κατευθείαν σε εξόφληση των τοκογλύφων δανειστών.

Εδώ δηλαδή δεν πάμε για ανάπτυξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εδώ πάμε κατευθείαν για πλήρη υπαρκτό σοσιαλισμό, με ιδιοκτήτες μάλιστα τους ξένους και όχι τουλάχιστον το ελληνικό κράτος, ενώ ταυτόχρονα το πολιτικό σύστημα γίνεται πιο ολοκληρωτικό και πιο αυταρχικό.

Εδώ πάμε γραμμή για εμφύλιο