BACKGROUND

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ Ο 77ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ

 

Από το : Πρώτο Θέμα
"Ήταν ήρεμος άνθρωπος και οικογενειάρχης" λέει συγκλονισμένος και ξεσπάει σε λυγμούς ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, μιλώντας για τον 77χρονο Δημήτρη Χριστουλα, τον αυτόχειρα που έβαλε τέλος...
στη ζωή του με τον πλέον δραματικό τρόπο το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος.

"Τον γνώριζα από παλιά. Ερχόταν κάθε μήνα στον σύλλογό μας αφού μέχρι το 1994 ήταν ενεργό μέλος και διατηρούσε φαρμακείο στους Αμπελόκηπους. Ήρεμος άνθρωπος.. Αυτό έχουμε να το λέμε όλοι όσοι τον γνωρίζαμε... Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η δουλειά του και η οικογένειά του. Δε γνωρίζω αν τον τελευταίο καιρό είχε οικονομικά προβλήματα..."

Άνθρωποι που γνώριζαν τον τραγικό αυτόχειρα δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι είχε σημαντικά οικονομικά προβλήματα, αν και είναι δεδομένο ότι η σύνταξή του είχε πετσοκοπεί τα τελευταία χρόνια. Ήταν, όνως, πολύ περήφανος άνθρωπος, λένε οι ίδιοι, πιθανολογώντας πως ίσως δεν μιλούσε για τα προβλήματά του.

Σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνώριζαν, επρόκειτο για έναν πολύ μορφωμένο άνθρωπο, ο οποίος είχε ζήσει για πολλά χρνια στην Ελβετία. Αν και διαζευγμένος, διατηρούσε άψογες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, ενώ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, δεν είχε κανένα χρέος.