BACKGROUND

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Του Χρήστου Θεοδωρίδη

Οι Κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι επιδιώκουν προεκλογικά για άλλη μια φορά να μας πείσουν ότι έσωσαν την Ελλάδα από την καταστροφή και φυσικά με την ολοένα και αυξανόμενη προπαγάνδα τους να μπορέσουν να μετουσιώσουν τη δήθεν επιτυχία τους σε αύξηση των εκλογικών τους ποσοστών με σκοπό φυσικά να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν.

Το σχέδιο τους ήταν καλά μελετημένο...

Σε πρώτη φάση με σύμμαχο την προπαγάνδα και την τρομοκρατία από τις συνέπειες μιας απειλούμενης η και υπαρκτής χρεοκοπίας να καταφέρουν με την υπέρμετρη μείωση των μισθών και την αλόγιστη αύξηση κάθε λογής φόρων να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό Λαό και να του αποστερήσουν κάθε ίχνος ρευστότητας, αναγκάζοντας τον έτσι με την εργασία του και τις οικονομίες του όχι μόνο να πληρώσει τα χρήματα που ανήκαν σε μας και που καταχράστηκαν τόσα χρόνια οι ίδιοι τους (μαζί με τους κολλητούς τους μεγαλοεργολάβους, επιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες κλπ), αλλά και να χρηματοδοτήσουμε επιπλέον την επόμενη φάση του σχεδίου τους που στηρίζεται στο μνημόνιο 2 και αν για πολλούς αφελείς παρομοιάζεται με το τούνελ που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο, στην ουσία είναι ένας λαβύρινθος όπου το τέλος του (το οποίο δε μπορείς φυσικά να δεις) ούτε στα πιο φρικτά μας όνειρα δε θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε.

Η δεύτερη αυτή φάση περιλαμβάνει το σχέδιο Αφελληνισμού της Πατρίδος

α) με την εγκατάλειψη αυτής από πολλούς Έλληνες για την αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης
β) με τη φυσική εξόντωση πολλών συμπολιτών μας λόγω της υποβαθμισμένης πλέον υγειονομικής περίθαλψης, του υποσιτισμού, αλλά και της περιορισμένης οικονομικής δυνατότητας σε δομές προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας.
γ) με την αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών που τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί δραματικά και φυσικά οι ηθικοί αυτουργοί αυτών είναι αυτοί που επαίρονται σήμερα με την ευτυχή κατάληξη του PSI αλλά αδιαφορούν εντελώς με τη δυστυχή κατάληξη χιλιάδων Ελλήνων Πολιτών που ολοένα και αυξάνονται.
δ) με την υποβάθμιση της παιδείας, την ανθελληνική προπαγάνδα μέσα από τα σχολικά βιβλία, τις συγχωνεύσεις σχολείων που οδηγεί όλο και περισσότερους μαθητές να εγκαταλείπουν το σχολείο καταδικάζοντας τους έτσι στην αμάθεια και οδηγώντας τους στην αδιαφορία.
ε) με τη μείωση του ρυθμού γεννήσεων είτε λόγω μείωσης των γάμων που οδηγούν στη δημιουργία νέων απογόνων, είτε στην αποτροπή των νέων οικογενειών να τεκνοποιούν από κανένα έως το πολύ ένα παιδί.

Αφού λοιπόν θα έχουν υλοποιήσει το σημαντικότερο στάδιο της άλωσης της Ελλάδος, θα περάσουν στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι του εφιαλτικού για την Πατρίδα μας σεναρίου, σε μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες και με αυτούς που θα έχουν μείνει να δουλεύουν για 200-300 ευρώ στα εργοστάσια τύπου Ινδονησίας, η όσοι βρίσκονται σε λίγο καλύτερη μοίρα να είναι παντελώς αδιάφοροι.
Και αυτό φυσικά είναι να αρχίσουν να ξεπουλάνε σταδιακά τον υπόγειο και ορυκτό πλούτο της χώρας, με το πρόσχημα της αδυναμίας αποπληρωμής του χρέους με βάση τις συνθήκες του μνημονίου που υπέγραψαν οι δοσίλογοι της χώρας και αφού θα έχουν πρώτα φροντίσει να κηρύξουν τη χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας.

Αυτήν την Ελλάδα ονειρεύονται όλοι αυτοί που απαντούν ότι επιθυμούν πάση θυσία τη παραμονή της Ελλάδος στο ευρώ? Προφανώς και όχι θέλω να πιστεύω. Απλώς, η κινδυνολογία, η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα του συστήματος είναι τόσο ισχυρή που αποπροσανατολίζει πάρα πολλούς συμπολίτες μας. Χρέος μας είναι να τους αφυπνίσουμε όσο δύσκολο και μάταιο να φαίνεται ώρες-ώρες αυτό.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν θα είναι «ευρώ η δραχμή» όπως θέλει η δοτή συγκυβέρνηση να παρουσιάζει, αλλά «αφελληνισμός η Εθνική παλιγγενεσία».

Τίποτε δεν έχει χαθεί ακόμη Έλληνες Πατριώτες. Μπορούμε με την αντίσταση και την επιλογή μας στις επερχόμενες εκλογές να ανατρέψουμε τα μακάβρια σχέδια παράδοσης της χώρας μας. Να παραμείνουν τα στάδια 2 και 3 ως ασκήσεις επί χάρτου.

Ο μόνος μας εχθρός είναι η αναβλητικότητα και η κάμψη του ηθικού μας.
Το χαμένο μας χαμόγελο μπορεί να επιστρέψει το βράδυ τον εκλογών…
Μπείτε στην κάλπη και μη διστάσετε…
Σκίστε τα ψηφοδέλτια των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων και…
Η νίκη είναι δεδομένη, πιστέψτε το!!!