BACKGROUND

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ 'ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ'

Κάλεσμα στον ελληνικό λαό «να ολοκληρώσει τη νίκη του» απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας την Κυριακή στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού, θέτοντας παράλληλα ως στόχο την «καθαρή νίκη» στις εκλογές της...17ης Ιουνίου.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας «χυδαία επιχείρηση προπαγάνδας» με στόχο το ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει, όπως είπε, ενιαίο κέντρο ενορχήστρωσης. «Οι τοποτηρητές της τρόικας, αυτοί οι ακούραστοι καταστροφολόγοι και εκβιαστές στήνουν την επιχείρηση «συκοφαντήστε τον ΣΥΡΙΖΑ, τρομοκρατήστε τον λαό. Επιχειρούν με όλες τις δυνάμεις τους συντεταγμένες, να βάλουν για πολλοστή φορά το τρομοκρατικό δίλημμα στον λαό: Μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ, Ευρώ ή δραχμή» είπε.

«Τους απαντάμε ακόμα και σε αυτό τους το πλαστό δίλημμα, μέσα στο δικό τους γήπεδο: Η επιστροφή στην δραχμή και μάλιστα αφού θα έχει γονατίσει και εξαθλιωθεί εντελώς ο λαός μας, είναι δικό τους σχέδιο. Είναι το τελευταίο μέρος του σχεδίου που έχει το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση, που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπηρετούν πιστά» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.