BACKGROUND

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΤΟΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΨΩΡΑΣ

Με δύο κουβέντες ο Πάνος Καμμένος έδωσε το στίγμα της λύσης αλλά και την εξήγηση της κακοδαιμονίας της χώρας. Λέγοντας δηλαδή τα αυτονόητα.

Σταθερότητα: Για να υπάρξει σταθερότητα στην χώρα πρέπει να υπάρξει σταθερή πολιτική. Μέχρι στιγμής, η συμπεριφορά των πολιτικών εξουσίας θυμίζει μάλλον ακυβέρνητο καράβι.

Διαφάνεια: Πάει ο καιρός που το μέλλον της χώρας αποφασίζετο σε κλειστά τραπέζια μακρυά από τα μάτια του Ελληνικού λαού. Ο Καμμένος απαίτησε την καταγραφή πρακτικών από όλες τις συναντήσεις του προέδρου με τους πολιτικούς αρχηγούς και όχι αλισβερίσια ντροπής.

Οικονομία: Είναι απαράδεκτο να μιλούμε για οικονομικό σχεδιασμό και συναίνεση στην πορεία της χώρας, όταν η έκθεση της BlackRock δεν δίδεται στην δημοσιότητα αλλά
προκλητικά αποσιωπείται. Εδώ υπάρχει το ΜΕΓΑ θέμα: Πως είναι δυνατόν να έχει ένας πολιτικός αρχηγός στα χέρια του τις ανομίες των τραπεζών και να μην τις κοινοποιεί.

Πως το ανέχεται αυτό οποιοσδήποτε πολιτικός ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης. Εδώ μιλάμε για τον ορισμό της διαπλοκής! Είναι γνωστό άλλωστε ότι η λειτουργία των “μεγάλων” ΜΜ”Ε” βασίζεται αποκλειστικά στις προθέσεις των τραπεζών. Κοινώς, όποιος έχει την έκθεση και την κρύβει, κρατά στα χέρια του όλο το κουβάρι.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να βγει η έκθεση στην δημοσιότητα ώστε να φανεί η πραγματική κατάσταση των τραπεζών, που θέλουν μάλιστα και 18 δις “το συντομότερο’!

Εθνικά Θέματα: Σκοπός της όποιας συνεννόησης είναι να διασφαλιστεί η Εθνική Ανεξαρτησία, η Εθνική ακεραιότητα και η δημόσια ασφάλεια. Όχι να παραδοθεί η χώρα και να καταστραφεί η Ελληνική οικογένεια.

“Η οικογένεια είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Ελλάδας. Χρόνια πολλά στις Μητέρες” ήταν το κλείσιμο της δήλωσης του. Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.