BACKGROUND

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ

«Υποκρίνεται ο κ. Σαμαράς ότι επιδιώκει την ανάπτυξη ή την επαναδιαπραγμάτευση, όταν την ίδια στιγμή θέλει την απρόσκοπτη εφαρμογή του Μνημονίου 2, που σημαίνει νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, νέες απολύσεις στο δημόσιο τομέα, εκτίναξη της ανεργίας και νέα λουκέτα στην αγορά», αναφέρει σε...
ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην κριτική του Αντώνη Σαμαρά από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ.

«Αυτοί που βύθισαν την Ελλάδα, μαζί με την τρόικα και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διασωθούν, οδηγούν σε νέους διχασμούς ανασύροντας ξεπερασμένες διαχωριστικές γραμμές από το παρελθόν», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Υποκρίνεται ο κ. Σαμαράς ότι επιδιώκει την ανάπτυξη ή την επαναδιαπραγμάτευση, όταν την ίδια στιγμή θέλει την απρόσκοπτη εφαρμογή του μνημονίου 2, που σημαίνει νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, νέες απολύσεις στο δημόσιο τομέα, εκτίναξη της ανεργίας και νέα λουκέτα στην αγορά», προσθέτει.

«Το αποφασιστικό βήμα που έγινε στις 6 Μάη μπορεί να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου με την πλήρη ανατροπή του Μνημονίου και του φαύλου εγχώριου πολιτικού κατεστημένου, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα αλλαγής συνολικά στην Ευρώπη» καταλήγει.