BACKGROUND

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ....


Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις εκλογές του 2000 και τον Κώστα Καραμανλή να φεύγει από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας προς το Ζάππειο για να κάνει τις δηλώσεις νίκης και όταν έφτασε έκανε δηλώσεις ήττας…!

Επειδή κάτι τέτοιο άρχισε να διαφαίνεται (ευελπιστούμε πως πρόκειται για απλή σύμπτωση που θα αλλάξει στη συνέχεια της καταμέτρησης των ψήφων) από τα όσα φαίνονται στις οθόνες, ίσως θα πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για μία «παράξενη βραδιά», γεμάτη με «εκπλήξεις» και «ανατροπές». Βλέπετε, είναι «πολλά τα λεφτά» για να αφεθούν στην τύχη της εγκυμονούσας κάλπης.

Και μέσα σε όλα αυτά, βλέπουμε δαγκωτή τρόικα να αναρριχάται στην κυβέρνηση! Ενδέχεται (ως καρύκευμα) να μπει σε αυτή τη νέο_τροϊκανή κυβέρνηση και ο «μπαλαντέρ» Κουβέλης, αν δεν το παίξει πάλι δύσκολος. Αν το παίξει δύσκολος, το καράβι θα βρεθεί είτε ακυβέρνητο είτε με τους προηγούμενους καπετάνιους που το έριξαν στα βράχια.
Και θα τρέχουν οι ημέρες και θα περιμένουν τα φρικιά του Βρυξελλοβερολίνου να επικυρωθεί ο μηχανισμός ESM τον Ιούλιο. Και αν τολμήσει κανείς Σαμαράς ή Βενιζέλος να προβάλλει αντίσταση (λέμε και κανένα αστείο για να χαλαρώνουμε) να και η στάση πληρωμών στη γωνία. Πάρτε κι ένα μπλακ-άουτ (από το πουθενά). Πάρτε και μερικές βόμβες να σκάνε ή μερικές φωτιές να ανάβουν κατά δεκάδες ή εκατοντάδες στην επικράτεια.
Και αν αντέξετε, πάρτε και μία πίεση – στάση στην εισαγωγή τροφίμων και άλλων αγαθών πρώτης ανάγκης… Πάρτε και λίγο πίεση από κάποια γειτονική χώρα… Πάρτε και μία παραίτηση προέδρου για να έχετε και λίγο από πολιτειακή ανωμαλία...

Τι λέτε πατριώτες; Την γλιτώνουμε ή όχι; Όπως και να ΄χει, να μην ξεχνάμε πως ψηφίσαμε αυτούς που μας κατέστρεψαν, αυτούς που μας κορόιδεψαν κι αυτούς που μας έκλεψαν. Τους τιμήσαμε για όσα αισχρά μας έκαναν και γράψαμε μόνοι μας το ψυχογράφημα του σύγχρονου Έλληνα – ραγιά…

 

ΥΓ: Φυλακισμένοι στα μικρά, κατορθώσαμε να κάνουμε μεγάλους τους νάνους και την πατρίδα μας βόθρο μιάς άθλιας Ευρώπης