BACKGROUND

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

1500 ΕΥΡΩ ΤΟΚΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΤΟΥΣ ROTHCHILD! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

1500 ευρώ τόκο το δευτερόλεπτο πληρώνει η Ελλάδα στο Ρότσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους τραπεζίτες! Το ρολόϊ του εθνικού μας χρέους!

Τώρα να γίνει έλεγχος πόσα έχουμε πληρώσει σε τόκους από το 1821 σε δάνεια του Ρότσιλντ! Τώρα σταματάμε να πληρώνουμε! Πεθαίνουμε για να πληρώσουμε δάνεια που δεν συμφωνήσαμε να πάρουμε ΠΟΤΕ.

Πληρώνουμε 50 δισεκατομμύρια τόκους το χρόνο! Το χρόνο ρε! Το καταλαβαίνετε; Δουλεύουμε για 2 και 3 ευρώ την ώρα για να πληρώνουμε τόκους! Και θα τα πληρώνουν και τα παιδιά μας!

32.000 ευρώ χρωστάει ο κάθε Έλληνας! Και τα νεογέννητα. Τα νεογέννητα παιδιά μας ρε χρωστάνε 32.000 ευρώ!




Γαλαζοαίματοι φιλοξενούνται στην βίλα του Ρότσιλντ στην Κέρκυρα...υπό Μνημονιακή κατοχή!


Φιλοξενούμενοι στην έπαυλη του τραπεζίτη Λόρδου Jacob Rothschild, στηνΚέρκυρα αυτές τις μέρες είναι μέλη της Βασιλικής οικογενείας της Αγγλίας. Μάλιστα το ταχύπλοο σκάφος με το βασιλικό έμβλημα έχει αγκυροβολήσει στη φημισμένηλευκή παράλια στη περιοχή Κερασιά στο βορειανατολικά του νησιού των Φαιάκων.
Γαλαζοαίματοι φιλοξενούνται στην βίλα του Ρότσιλντ στην Κέρκυρα | boxtv.grΓαλαζοαίματοι φιλοξενούνται στην βίλα του Ρότσιλντ στην Κέρκυρα | boxtv.gr
Η βίλα φρούριο που διαθέτει η οικογένεια Ρότσιλντ στην Κέρκυρα θεωρείται μοναδική, ενώ ένα κομμάτι της τοποθεσίας ανήκει στο Λόρδο.
Μάλιστα  ο Ρότσιλντ αγόρασε ακριβώς απέναντι από τη βίλα του μια καταπράσινη έκταση 40 στρεμμάτων στο πόσο των 15 εκατομμυρίων ευρώ, που ανήκει στην Αλβανία και συγκεκριμένα στη περιοχή των Αγίων Σαράντα, με την λογική να μην έχουν οπτικό πεδίο στη βίλα του. Το κτήμα των Ρότσιλντ διαθέτει μαρίνα, ελικοδρόμιο, γήπεδο του γκολφ καθώς και μια τεράστια πισίνα με καταρράκτη, χάρη στα κορόιδα τους Ελλήνες που αποπληρώνουν ακόμα το δάνειο που έλαβαν από το παππού του, αναμένοντας την ανάπτυξη που θα έρθει στην χώρα, χάρη στη κυβέρνηση Σαμαρά...
Γαλαζοαίματοι φιλοξενούνται στην βίλα του Ρότσιλντ στην Κέρκυρα | boxtv.grΓαλαζοαίματοι φιλοξενούνται στην βίλα του Ρότσιλντ στην Κέρκυρα | boxtv.gr

Η βίλα των Rothschilds στη Κέρκυρα