BACKGROUND

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ - Η ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ'' ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ





Αγαπητοί φίλοι και ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ''
πριν λίγες μέρες μέρες το κίνημα των 'ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ''  αρχής γενομένης
της 25 ΜΑΙΟΥ, άρχισε να κάνει δυναμικά κια ειρηνικά την παρουσία του στην Πλατεία Συντάγματος
συμπαρασύροντας μαζίτου σε όλη την Ελλάδα,πλήθος αγανακτισμέμων πολιτών οι οποίοι το αγκάλιασαν ανιδιοτελώς και το στήριξαν.

Αντίστοιχα έπραξαν και τα περισσότερα ιστολόγια / blogs όπως το ιστολòγιό μας, πλην όμως μετά από μία σειρά γεγονότων και ύποποτων κινήσεων απο την ομάδα των ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ του ενχειρήματος ''Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα'' η δημοσιογραφική ομάδα του Ελληνικού Βήματος, μπήκε στην διαδικασία να πραγματοποιήσει μια έρευνα γύρω από ένα αμφιλεγόμενο και σκοτεινό πρόσωτο την δεσποινίδα ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ.

Η Περσεφόνη Σιμένη  είναι πτυχιούχος της ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Πανεπιστημίου Πατρών
και υποψήφιος Διδάκτωρ  στο ''Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης''του Εργαστηρίου Ιστορίας Νεοελληνικής και Διεθνούς Εκπαίδευσης.

Η εργάσία που υπέβαλε στο Πανεπιστήμιο μαζί με τον συνάδελφό της Δημήτρη Φωτεινό είχε ως θέμα:
'''Tο ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της δεκαετίας του 1990 στην Ελλάδα''

Στην διατριβή αυτή ΞΕΣΕΚΕΠΑΖΕΤΑΙ η ταύτιση της Περσεφόνης Σιμόνη με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ!!!

Στην παράγραφο με τίτλο 'ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ'' αναφέρει :
''Με βάση το πρότυπο ανάπτυξης, που έχει κυριαρχήσει (μέσα από τη λογική της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας), έχει αναπτυχθεί και το αντίστοιχο «λεξιλόγιο», αποτελώντας το ιδεολογικό οπλοστάσιο της νομιμοποίησης των πολιτικών επιλογών (εφόσον κατέχει και την «επιστημονική ουδετερότητα» της οικονομικής επιστήμης). Πρόκειται για το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται, για να αποδώσει την απαραίτητη νομιμότητα στις επιλογές και να καταστήσει σαφή την αναγκαιότητα (ή και την ανυπαρξία εναλλακτικών επιλογών) των εκάστοτε πολιτικών (κυρίως σε ό,τι βρίσκεται σε σχέση σύνδεσης με την οικονομία, όπως π.χ. η εκπαίδευση). ''

Ολόκληρη η διατριβή βρίσκεται εδώ :
ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΣΙΜΕΝΗ και μπορείτε να την κατεβάσετε αυτούσια.

Η δεσποινίς ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΟΝΗ, είναι υπέρμαχος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΚΑΙ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ όπως και ο Πρωθυπουργός μας.


Στις 7 Ιουνίου 2007 ήταν σύνεδρος και ομιλήτρια στο συνέδριο του Πανεπιστημίου
Αθηνών με θέμα ''ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ '' όπου μίλησε για τις μεταρρυθμίσεις μεταξύ 1904/1926


Στην μπροσούρα του συνεδρίου η οποία υπάρχει στην μορφή pdf  και μπορειτε να κατεβάσετε εδώ       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ
ΟΔΟΝΤΟΤΟΙ ΤΡΟΧΟΙ!!! Για όσους δεν γνωρίζουν, αποτελούν Μασωνικά Σύμβολα!!!


Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ στις 31 ΜΑΙΟΥ παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΚΩΣΤΑ
ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ , ''Αθέταος Κόσμος'' και  αυτοπαρουσιάστηκε ως διαχειρίστρια της ιστοσελίδας των ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ'' και εκπρόσωπος ΑΥΤΩΝ ,με στόχο την προσωπική της προβολή και τη διαμόρφωση της εντύπωσης οτι πρόκειται για μια επανάσταση στην οποία θεμελιώδεις αξίες όπως ο διάλογος και η αντίστοιχες συζητήσεις δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.


Τόνισε επίσης ότι ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ είναι ΕΝΑ,που είναι  μια παραδοχή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Συνιστούμε την προσοχή στους πολίτες να μην  επιτρέψουν να καπηλευτεί η αγανάκτιση και η δίκαιη διαμαρτυρία τους από πρόσωπα που μόνη επιδίωξη τους  είναι η προσωπική προσβολή τους και πιθανόν να πρωτοστατήσουν σε νέα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ, τη στιγμή που πρεσβεύουν και ασπάζονται τις αρχές και την φιλοσοφίας της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ και διακυβέρνησης ,όπως και ο πρωθυπουργός μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΕΝΗ
 
 
Πρόκειται για γνωστή Πασπίτισσα είναι από τη φιλοσοφική!!!!

Μάλιστα στην πρωινή του εκπομπή στις 3/6/2011 ο συνάδελφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ στο Real FM ,''Πρωινές Χοιριλασίες'' ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ προσπάθειας αποροκάλυπτου καπελώματος των 'ΑΓΑΝΚΤΙΣΜΕΝΩΝ'' από την ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΣΙΜΟΝΗ προσωπικά,
αποκαλύπτοντας δηλώσεις της ότι πρεσβεύει το REAL DEMOCRACY ΄΄ενα νέο κόμμα το οποίο θα ιδρυθεί και στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει!!!!