BACKGROUND

MEDIA-ΔΙΑΠΛΟΚΗ-ΝΕΑ

ΑΠΟ ΤΟ FIMOTRO

470.000 ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 20 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!
Ασκούσε την σκληρότερη κριτική (και πολύ καλά έκανε) στις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΡΤ. Έβρισκε σπατάλες και ακριβές παραγωγές, εντελώς τυχαία την περίοδο που... έφυγε από την κρατική τηλεόραση. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Fimotro, τα 20 επεισόδια της...
εκπομπής του Κ. Βαξεβάνη κοστίζουν στον Έλληνα φορολογούμενο 470.00 ευρώ! Κύριε Χυτήρη και κύριε Ταγματάρχη εσείς τελικά είστε χειρότεροι από τους προηγούμενους
-----------------------------------------------------------------------------------------


ΔΕΞΙΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΥΡΗ
& ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥλΟ ΣΤΙΣ 20-02-11
                                                      
                                                     ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεγαλειώδη δεξίωση παρέθεσε ο δημοσιογράφος και συνιδιοκτήτης της REAL MEDIA Α.Ε, Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγος του Κρίστυ την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 στην πολυτελή του βίλα στην Πολιτεία - με θέα όλη την Αθήνα,και την ολυμπιακών διατάσεων πισίνα - η οποία συνορεύει με την νεόδμητη έπαυλη του Αντιπροέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Πάνου Λασκρίδη.

Κατά το καλά πληροφορημένο ρεπορτάζ,κατά της 10.30 π.μ πρώτη έφτασε η
σύζυγος του Μάκη - Κίμ Κίλιαν,με τα δυο παιδιά τους με το MERCEDES ML 350 τζίπ αξίαως δεκάδων χιλίαδων ευρώ,ενώ ο Μάκης προσήλθε στις
12.30 π.μ λόγω ανηλειμένων υποχρεώσεων.

Η οικοδέσποινα Κρίστυ έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για την υποδοχή των
καλεσμένων έχοντας φροντίσει να επιμεληθεί το catering του EKALI CLUB το πλόυσιο γεύμα.Σημειωτέων οτι τόσο ο Νίκος όσο και η Κρίστυ αποτελούν μέλη
του πλέον κλειστού CLUB της ''καλής'' Αθηναικής κοινωνίας από το 2006.

Νωρίς κατεύθασε και ο συνέταιρος του Νίκου στη REAL MEDIA Α.Ε,
Ανδρέας Κουρής μετά φιλικού ζευγους ,συζύγου και της μονάκριβης τους κόρης,με το θηριώδες Cadilac Escalde μαύρου χρώματος 6.000 κ.εκ, καθώς και γνωστό ζευγάρι της show biz φιλικά προσκείμενο στην Κρίστυ.

Για τα παιδιά υπήρχε ένα καλοστημένο show από εταιρεία ψυχαγωγίας με έδρα
τον Πειραιά.

Το γεύμα περιλάμβανε ,ψύχα αστακού,φίλετα κοτόπουλου στη
σχάρα με πατάτες φούρνου,λαχανάκια Βρυξελών και πολλές γευστικές λιχουδίες.
Τα γλυκύσματα (τρείς τούρτες)επιμελήθηκε το La Cigale στην Κηφισιά,το οποίο είναι γνωστό για τα ποιοτική κατασκευή τους,μετά το κλείσιμο της εταιρείας catering της εμπιστοσύνης του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστυ,κου Πλατύ τον Σεπτέμβριο του 2010,το επιμελούνταν πάντοτε τις δεξιώσεις του ζεύγους.

Μεταξύ τυριού και αχλαδιού Νίκος Χατζηνικολάου, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο Ανδρέας Κουρής αφού έπαιξαν μπιλίαρδο στην ειδικά διαμορφωμένη σάλα που διαθέτει η κατοικία του επώνυμου τηλεαστέρα,συζήτησαν σοβαρά θέματα
επαγγελματικής συνεργασίας με φόντο την αβέβαιη και αδιέξοδη κατασταση του
ALTER.Mεταξύ άλλων συζητήθηκε η δυνατότητα δημιουργίας νέου τηλεοπτικού καναλιού απαλλαγμένο από τα βάρη του ALTER στη μετοχική σύνθεση του οποίου
ενδιαφέροναται να μετέχουν και οι τρείς,διαθέτοντας πολύτιμη εμπειρεία από
την επιτυχημένη οικονομικά πορεία της REAL MEDIA Α.Ε η οποία έχει αποπληρώσει κάθε δάνειο και δίδει πολουσιοπάροχα μερίσματα στους μετόχους της,διατηρώντας μια σφιχτή οικονομικά πολιτική υπό το άγρυπνο μάτι του Στέργιου Χατζηνικολάου (αδελφός του Νίκου Οικονομολόγος) η οποία περιλαμβάνει πρόσφατες μειώσεις προσωπικού στο Λογιστήριο της εταιρίας καθώς και στο προσωπικό φύλαξης των εγκαταστάσεων της εταιρίας.

Οι καλεσμένοι αποχώρησαν κατά τις 17.00 μ.μ,με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ενδέχεται στο προσεχές μέλλον, να έχουμε ένα νέο υγιές οικονομικά
σχήμα και ενα πανίσχυρο γκρουπ ενημέρωσης στο ήδη θολό και χειραγωγούμενο
στερέωμα της έντυπης,ραδιαφωνικής και τηλεοπτικής ενημέρωσης.

Η οικονομική κρίση δημιουργεί επιχειρηματικές ευκαιρίες οι οποίες
μπορούν να αποδώσουν καρπούς για όσους κινηθούν έγκαιρα, στοχευμένα,
και συντεταγμένα!!!!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Νίκος Χατζηνικολάου: αλλάζει το Alter σε Real Channel;από την Κατιάνα Ματζαρίδου

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter στηρίζεται από τη Real News, τον Real FM και τους συνεργάτες του Νίκου Χατζηνικολάου που τυγχάνει να εργάζονται και στο κανάλι του Μπουρναζίου.
Η διαρκής και έντονη αναφορά των Real News και Real FM σε κάθε θέμα του δελτίου στην αρχή μας ξένισε. Στην πορεία μας προβλημάτισε. Μόνο ο Χρήστος Κώνστας ήταν ανεξάρτητος μεμονωμένος ως άξιος εκπρόσωπος της Τρόικας και του ΔΝΤ.
Υποθέσαμε ότι αφού υπάρχει οικονομική δυσπραγία στο Μπουρνάζι ο κ. Χατζηνικολάου βάζει πλάτες για να στήσει και να βγάλει ένα αξιοπρεπέστατο δελτίο με τους δικούς του συνεργάτες.
Με το αζημίωτο, αφού η διαφήμιση των δικών του Μέσων ήταν προφανής.
Κι αλήθεια σ΄αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει το κανάλι ποιος άλλος έχει βοηθήσει τόσο;
Διαβάζουμε σήμερα στη στήλη του Νίκου Νικητέα Media Market ότι ετοιμάζεται το Real Channel, το μεταλλαγμένο Alter στο οποίο θα έχει ρίξει χρήματα νεαρός εφοπλιστής(!).
Επισημαίνει βέβαια ο έγκριτος κ. Νικητέας ότι η εταιρεία «Ελεύθερη Τηλεόραση» ως εισηγμένη στο Χρηματιστήριο δεν μπορεί να κάνει γρήγορες κινήσεις και χωρίς έγκριση και ότι υπάρχουν νομικά εμπόδια.
Υπάρχει όμως θα πούμε η λύση της «ενοικίασης» και όχι της πτώχευσης που λύνει τα χέρια και που στο κάτω κάτω σώζει ένα κανάλι και εγγυάται τη συνέχιση ορισμένων θέσεων εργασίας.
Γεγονός είναι-πάντα με τον κ. Νικητέα- μέχρι αύριο το μεσημέρι το κανάλι πρέπει να πληρώσει επιταγές 10 εκατομύρια ευρώ σε διαφημιστικές. Χρήματα τα οποία προφανώς είχε εισπράξει προκαταβολικά.
Οι εξελίξεις αναμένονται και ο χρόνος μέχρι στιγμής είναι υπέρ του κ. Χατζηνικολάου.
Από ένα σημείο και μετά θα κινδυνεύσει να είναι το ντόμινο εναντίον του.
Πάντως τα όσα γράφει ο κ. Νικητέας ενισχύονται από το γεγονός (πηγή Εspresso) ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου ως …καναλάρχης συναντήθηκε με την Ανίτα Πάνια και την έπεισε να μείνει στο Alter, αφού τη διαβεβαίωσε ότι θα τακτοποιηθούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες. Η συνάντηση έγινε στο εστιατόριο Dome στην Πολιτεία-τόσο ο κ. Χατζηνικολάου όσο και το ζεύγος Πάνια-Καρβέλα μένουν εκεί κοντά και την άλλαξε γνώμη.
Η Αννίτα Πάνια, σύμφωνα με πληροφορίες-έλαβε επιταγή που καλύπτει τις οφειλές του καναλιού τόσο προς εκείνη όσο προς τον παραγωγό της εκπομπής Όμηρο Ευστρατιάδη.
Η ηγετική κίνηση Χατζηνικολάου έχει ένα κίνητρο. Δεν θέλει να διαλυθεί το κανάλι τώρα που βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις.
Στο μεταξύ και ενώ η κυρία Πάνια πήρε την επιταγή της, οι εργαζόμενοι του Alter ενημερώθηκαν με email ότι το κανάλι αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας στις πληρωμές του μήνα.


Στο μεταξύ το fimotro.blogspot.com ,έγραψε προ καιρού τα ακόλουθα

«Μπορεί ο Νίκος Χατζηνικολάου να μίλησε τελευταία στιγμή και όταν τα πράγματα έφτασαν στο μη περαιτέρω, ωστόσο ως …φρόνιμος είχε φροντίσει να μαγειρέψει για να μην πεινάσει.
Έτσι σήμερα είναι σε θέση να δηλώνει : «Εάν κλείσει το ALTER δεν θα κάτσω στ’ αυγά μου».
Κεραυνός εν αιθρία ήταν η παρέμβαση που έκανε για το κανάλι που εργάζεται σήμερα ο Ν. Χατζηνικολάου μέσα από την συχνότητα του Real fm.
Αναρωτιόμασταν καιρό γιατί δεν λέει κάτι, ωστόσο σήμερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις ήταν σαφής σ’ αυτά που είπε : «τo Alter αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Χρωστάει…σε τράπεζες και διαφημιστικές εταιρείες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απεργούν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί επειδή δεν πληρώνονται. Κατά την γνώμη μου όλες οι πλευρές πρέπει να δείξουν λίγη υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με τις τράπεζες. Το κανάλι εύχομαι να μην κλείσει. Είναι μια ελεύθερη φωνή και απασχολούνται 730 εργαζόμενοι. Πρέπει να επικρατήσει η λογική και πρέπει ο υπουργός Οικονομικών να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κλείσει το κανάλι. Εκτός και αν το θέλουν κλειστό. Το δημόσιο πήρε μια δόση τον Αύγουστο ύψους 1 εκ. ευρώ, αλλά τον Δεκέμβριο το δημόσιο ζήτησε άλλα 4 εκατομμύρια ευρώ. Πρέπει να βρεθεί μια λύση με νέο διακανονισμό δόσεων και χωρίς μπλοκάρισμα των λογαριασμών».
Ωστόσο τι ακριβώς εννοούσε με το «Η διοίκηση του ALTER έκανε εγκληματικά λάθη».
Τι εννοούσε ο κύριος Χατζηνικολάου έσπειρε φόβους, λέγοντας ότι εάν κλείσει το Alter θα υπάρξει ντόμινων λουκέτων στην αγορά. Τέλος έστειλε και ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. «Εγώ δεν θα κάτσω στα αυγά μου εάν κλείσει το κανάλι. Έχω έτοιμο άλλο σχέδιο».

Πηγή: fimotro---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                             Ποιού είδους προπαγάνδα σας έχει "τυλίξει;"
                                       ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ

Να γιατί είναι τόσο απαραίτητοι οι διανοητές, τα αεικίνητα και παραγωγικά πνεύματα… Επειδή σε προλαβαίνουν λίγο πριν την τρέλα και με τα παιδαγωγικά σκαμπίλια της σταθμισμένης σκέψης τους, με το εμπεριστατωμένο έργο τους, σου κάνουν μη τοξική ανάνηψη. Κι αν πάλι δε σε προλάβουν, μπορούν τουλάχιστον να σε προσμετρήσουν στη σωστή κατηγορία τρελού και να προσεγγίσουν διαυγώς την περιπτωσιολογία στην οποία κι εσύ εμπίπτεις. Κάπως έτσι δικαιώνεσαι. Επειδή ετρελάθης μεν, αποτέλεσες δε, υλικό για την καλύτερη κατανόηση των ανθρώπινων πραγμάτων.
Αν για κάποιο λόγο κι εσείς, αισθάνεστε ότι τρελαίνεστε, την ώρα των ειδήσεων και των λοιπών εκπομπών, ο Νόαμ Τσόμσκι μπορεί με μερικές σταράτες παραγράφους, επιστημονικές και όχι επιστημονίζουσες, δηλαδή πάρα πολύ κατανοητές, να σας συνεφέρει και να σας κάνει να ενθυμηθείτε ότι δε φταίτε, επειδή στραβά αρμενίζετε. Απλούστατα, εδώ και κάμποσο καιρό είναι στραβός ο γιαλός.


Αντιμετωπίστε το σαν ένα τεστ. Βρείτε πόσο θετικοί στην προπαγάνδα είστε. Προσωπικά, συγκέντρωσα βαθμολογία 10 στα 10… Όλα έχουν πετύχει πάνω μου.
10 αρχές χειραγώγησης από τα ΜΜΕ
Του Νόαμ Τσόμσκι


Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών. Η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής είναι επίσης απαραίτητη για να μην επιτρέψει στο κοινό να ενδιαφερθεί για απαραίτητες γνώσεις στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της ψυχολογίας, της νευροβιολογίας και της κυβερνητικής. «Διατηρήστε την προσοχή του κοινού αποσπασμένη, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμάλωτη θεμάτων που δεν έχουν καμία σημασία. Διατηρήστε το κοινό απασχολημένο, τόσο πολύ ώστε να μην έχει καθόλου χρόνο για να σκεφτεί - πίσω στο αγρόκτημα, όπως τα υπόλοιπα ζώα» (απόσπασμα από το κείμενο: Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους).


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΥΣΕΩΝ
Αυτή η μέθοδος καλείται επίσης «πρόβλημα- αντίδραση - λύση». Δημιουργείται ένα πρόβλημα, μια προβλεφθείσα «κατάσταση» για να υπάρξει μια κάποια αντίδραση από τον κόσμο, με σκοπό αυτός ο ίδιος να ορίσει τα μέτρα που η εξουσία θέλει να τον κάνει να δεχτεί. Για παράδειγμα: Αφήνεται να ξεδιπλωθεί και να ενταθεί η αστική βία ή οργανώνονται αιματηρές επιθέσεις που αποσκοπούν στο να απαιτήσει ο κόσμος νόμους ασφαλείας και πολιτικές εις βάρος της ελευθερίας. Ή ακόμα: Δημιουργούν μία οικονομική κρίση ώστε να γίνει αποδεκτή ως αναγκαίο κακό η υποχώρηση των κοινωνικών δικαιωμάτων και η διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών.


Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Για να γίνουν αποδεκτά τα διάφορα απαράδεκτα μέτρα, αρκεί η σταδιακή εφαρμογή τους, λίγο λίγο, επί συναπτά έτη. Κατά αυτόν τον τρόπο επιβλήθηκαν τις δεκαετίες του ´80 και ´90 οι δραστικά νέες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες (νεοφιλελευθερισμός): ανύπαρκτο κράτος, ιδιωτικοποιήσεις, ανασφάλεια, ελαστικότητα, μαζική ανεργία, μισθοί που δεν εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα, τόσες αλλαγές που θα είχαν προκαλέσει επανάσταση αν είχαν εφαρμοστεί μονομιάς.


Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

Ένας άλλος τρόπος για να γίνει αποδεκτή μια αντιλαϊκή απόφαση είναι να την παρουσιάσουν ως «επώδυνη και αναγκαία», εξασφαλίζοντας τη συγκατάβαση του λαού τη δεδομένη χρονική στιγμή και εφαρμόζοντάς τη στο μέλλον. Είναι πιο εύκολο να γίνει αποδεκτή μια μελλοντική θυσία απ' ό,τι μία άμεση. Κατά πρώτον επειδή η προσπάθεια δεν καταβάλλεται άμεσα και κατά δεύτερον επειδή το κοινό, η μάζα, πάντα έχει την τάση να ελπίζει αφελώς ότι «τα πράγματα θα φτιάξουν στο μέλλον» και ότι οι απαιτούμενες θυσίες θα αποφευχθούν. Αυτό δίνει περισσότερο χρόνο στο κοινό να συνηθίσει στην ιδέα των αλλαγών και να τις αποδεχτεί με παραίτηση όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου.

ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Η πλειονότητα των διαφημίσεων που απευθύνονται στο ευρύ κοινό χρησιμοποιούν λόγο, επιχειρήματα, προσωπικότητες και τόνο της φωνής, όλα ιδιαίτερα παιδικά, πολλές φορές στα όρια της αδυναμίας, σαν ο θεατής να ήταν μικρό παιδάκι ή διανοητικά υστερημένος.
Όσο περισσότερο θέλουν να εξαπατήσουν το θεατή τόσο πιο πολύ υιοθετούν έναν παιδικό τόνο. Γιατί; «Αν κάποιος απευθύνεται σε ένα άτομο σαν αυτό να ήταν 12 χρονών ή και μικρότερο, αυτό λόγω της υποβολής είναι πολύ πιθανό να τείνει σε μια απάντηση ή αντίδραση απογυμνωμένη από κάθε κριτική σκέψη, όπως αυτή ενός μικρού παιδιού» (βλ. Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους).
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

Η χρήση του συναισθήματος είναι μια κλασική τεχνική προκειμένου να επιτευχθεί βραχυκύκλωμα στη λογική ανάλυση και στην κριτική σκέψη των ατόμων. Από την άλλη, η χρήση των συναισθημάτων ανοίγει την πόρτα για την πρόσβαση στο ασυνείδητο και την εμφύτευση ιδεών, επιθυμιών, φόβων, καταναγκασμών ή την προτροπή για ορισμένες συμπεριφορές.

Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ

Κάντε το κοινό να είναι ανήμπορο να κατανοήσει τις μεθόδους και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο και τη σκλαβιά του. «Η ποιότητα της εκπαίδευσης που δίνεται στις κατώτερες κοινωνικές τάξεις πρέπει να είναι η φτωχότερη και μετριότερη δυνατή, έτσι ώστε το χάσμα της άγνοιας μεταξύ των κατώτερων και των ανώτερων κοινωνικών τάξεων να είναι και να παραμένει αδύνατον να γεφυρωθεί» (βλ. Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους).

ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ

Προωθήστε στο κοινό την ιδέα ότι είναι της μόδας να είσαι ηλίθιος, χυδαίος και αμόρφωτος.
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΝΟΧΗΣ

Κάντε τα άτομα να πιστέψουν ότι αυτά και μόνον αυτά είναι ένοχα για την κακοτυχία τους, εξαιτίας της ανεπάρκειας της νοημοσύνης τους, των ικανοτήτων ή των προσπαθειών τους. Έτσι, τα άτομα, αντί να εξεγείρονται ενάντια στο οικονομικό σύστημα, υποτιμούν τους εαυτούς τους και νιώθουν ενοχές, κάτι που δημιουργεί μια γενικευμένη κατάσταση κατάθλιψης, της οποίας απόρροια είναι η αναστολή της δράσης. Και χωρίς δράση, δεν υπάρχει επανάσταση.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ

Κατά τα τελευταία 50 χρόνια, η ταχεία πρόοδος της επιστήμης έχει δημιουργήσει ένα αυξανόμενο κενό μεταξύ των γνώσεων του κοινού και εκείνων που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι κυρίαρχες ελίτ. Χάρη στη βιολογία, στη νευροβιολογία και στην εφαρμοσμένη ψυχολογία, το σύστημα έχει επιτύχει μια εξελιγμένη κατανόηση των ανθρώπων, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Το σύστημα έχει καταφέρει να γνωρίζει καλύτερα τον «μέσο άνθρωπο» απ' ό,τι αυτός γνωρίζει τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις το σύστημα ασκεί μεγαλύτερο έλεγχο και μεγάλη εξουσία πάνω στα άτομα, μεγαλύτερη από αυτήν που τα ίδια ασκούν στους εαυτούς τους.
Πηγή  topontiki.gr


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 98,4

Μεγάλες μειώσεις στο προσωπικό αποφασίστηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ του ΑΘΗΝΑ 9.84, την Τρίτη 1 Μαρτίου, στο πλαίσιο της εξυγίανσης του σταθμού. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στη συνεδρίαση, τα έξοδα για τα έτη 2007 έως και...
2010 ανέρχονταν κατά μέσο όρο σε 13.875.000, ενώ για το 2011 προϋπολογίζονται στο ύψος των 6.412.000, δηλαδή μείωση περίπου 55%.

Ακολουθούν τα στοιχεία που αφορούν τις παραιτήσεις εργαζομένων, τις καταγγελίες συμβάσεων και τις προτάσεις για σύναψη συμβάσεων έργου. Ας σημειωθεί ότι στις ψηφοφορίες για τα θέματα προσωπικού δεν υπήρξε καμία αρνητική ψήφος.

Παραιτούνται οι:
1.Μαρία Σταματέρη
2.Αντώνης Ζησιμάτος
3.Ολγα Προυκάκη
4.Γρηγόρης Ρουμπάνης
5.Νικος Στέφος, λόγω συνταξιοδότησης από 1/5/2011

Καταγγέλλονται οι συμβάσεις των:
1.Άννας Παναγιωταρέα
2.Αρετής Σιδηροκαστρίτου
3.Γιώργου Βλάχου
4.Γιώργου Ταμπακόπουλου

Διαβούλευση για τη λύση της σχέσης εργασίας

Ο Γενικός Διευθυντής έλαβε εξουσιοδότηση να προχωρήσει σε διαβουλεύσεις, προκειμένου να λυθεί η σχέση εργασίας της επιχείρησης με ακόμη έντεκα εργαζόμενους.

Εγκρίνεται η σύναψη σύμβασης έργου τρίμηνης διάρκειας με τους:
1.Borshele Jo
2.Αγγελόπουλο Νικόλαο
3.Αγγελοπούλου Αθανασία
4.Αμβράζη Αλεξία
5.Αμέντα Μαρία
6.Ανδρεόπουλο Κοσμά
7.Αντωνίου Μαρία
8.Αποστολοπούλου Χαραλαμπία
9.Αργύρη Παναγιώτη
10.Βιντζηλαίου Βαρβάρα
11.Βλαχούλη Στέφανο
12.Βουδαντά Αργυρώ
13.Βουδικλάρη Γεώργιο
14.Βουδούρη Αλεξάνδρα
15.Βουνάτσο Αχιλλέα
16.Βρεττού Κωνσταντίνα
17.Γεωργίου Ανδριάννα
18.Γεωργίου Βασίλη
19.Γκόβαρη Ελένη
20.Γρηγοράκη Δημήτρη
21.Δαβαράκη Άρη
22.Δελλή Διονύση
23.Διαβατοπούλου Αγγελική
24.Δώδη Δημήτρη
25.Ελευθερίου Μάνο
26.Ζαγορίτη Ευφροσύνη
27.Ζαχαρό Σταμάτη
28.Ζευκιλή Θεόδωρο
29.Καββαδά Παναγιώτη
30.Καλαντζή Δημήτρη
31.Κανελλόπουλο Νίκο
32.Καραγκιοζοπούλου Ελισάβετ
33.Καραλή Αθηνά
34.Καρανάτση Ελένη
35.Καρανικολάου Γιώργο
36.Καργούδη Ευάγγελο
37.Κασσίμη Αλεξάνδρα
38.Κατωπόδη Μαρία
39.Κλειτσιώτη Χρύσα
40.Κολοβό Απόστολο (Πέτρος Κωλέτης)
41.Κοντράτοβα Έλενα
42.Κορλίρα Δάφνη- Αθηνά
43.Κόρπουζ Βερόνικα
44.Κοττάκη Εμμανουήλ
45.Κουρούκλη Ζωή
46.Κυριακίδη Γεώργιο
47.Λάββα Σταυρούλα
48.Λιβανίου-Ζησιοπούλου Χαμαϊδή (Έμη)
49.Μάια Κόστα Αντρέ
50.Μακρή Νικολέτα
51.Μαυρή Αναστάσιο
52.Μοσχολιού Γεωργία
53.Μουρκούση Νικόλαο
54.Μπάρδα Μάντσε
55.Μπατζάκη Αικατερίνη
56.Μπατή Ολγα
57.Μπόχτη Γεωργία
58.Νικηφοράκη Κώστα
59.Νικολαϊδη Κώστα
60.Νομικού Αντωνία
61.Νότη Νεκτάριο
62.Παναγιωτοπούλου Μπεάτα
63.Πανταλέων Αγγελική
64.Πάντζιου Ελευθερία
65.Παπαγιάννη Μάγδα
66.Παπασταματίου Βαρβάρα
67.Παππά Βασιλική
68.Παρασκευόπουλο Θεμιστοκλή
69.Πέρρο Δημήτρη
70.Ρεγκατσίνα Βασιλική
71.Ρεντίφη Παρασκευή
72.Σαρρή Δώρα
73.Σγουράκη Γεώργιο
74.Σκόπη Ελένη
75.Σκυλλάκο Αντώνη
76.Σπύροβα Βαλέρια
77.Στουρνάρα Κωνσταντίνο
78.Τζανετάκου Νεφέλη
79.Τιγκιρίδου Μαρία
80.Τόλιο Άρη
81.Τρισόν Μάγδα
82.Τσαλούκα Βασιλική
83.Τσαρούχα Θωμά
84.Τσατσαρώνη Ανδρονίκη
85.Τσιλιόπουλο Θύμη
86.Τσώτου Δέσποινα (Εμμανουηλίδου)
87.Φανό Δημήτρη
88.Φωτεινόπουλο Δημήτρη
89.Χαρίτου Μαρίνα
90.Χούμπελ Ελίζα
91.Χρήστου Επαμεινώνδα
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Στο CRASH που κυκλοφορεί: Ο «πρωινός καφές» του Γ. Τράγκα με τον Θ. Τσουκάτο 

Στο CRASH που κυκλοφόρησε την  Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου (Τεύχος Μαρτίου) ο Γιώργος Τράγκας ξεφυλλίζει τις αναμνήσεις του μοναδικού πολιτικού στη διάρκεια της μεταπολίτευσης, που μετέφερε ένα εκατομμύριο μάρκα μίζα στα γραφεία του κόμματός του, του ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Τράγκας περιγράφει μια δίωρη συνάντηση που είχε με τον Θεόδωρο Τσουκάτο, το δεξί χέρι επί σειρά ετών του πρώην πρωθυπουργού.
Οι δυό τους ήπιαν έναν «πρωινό καφέ», διαφορετικό από εκείνους στο Μαξίμου, στον οποίο ο άνθρωπος που έστησε το δίκτυο επικοινωνίας του Σημίτη και που οργάνωσε ουσιαστικά δύο επιχειρήσεις για να γίνει δύο φορές πρωθυπουργός, μιλάει για τις απόψεις του, για τη Siemens, τις μεταφορές των χρημάτων στο ΠΑΣΟΚ και στα άλλα κόμματα, τους σπόνσορες και την καθιερωμένη πρακτική που παρέλαβε κι ακολούθησε. Μιλάει για τις κουβέντες που είχε με το Σημίτη, για το παιχνίδι που παιζόταν στο Χρηματιστήριο, τις εκλογές του 2000 και τις ίντριγκες στο Μαξίμου που οδήγησαν στην απομάκρυνσή του στις 28 Δεκεμβρίου του 2000.
Επίσης, στο CRASH μετά από πολύ καιρό, κεκλεισμένων των θυρών, η Ντόρα Μπακογιάννη λέει στον Γ. Τράγκα και λέει όσα δεν είπε ποτέ για την πολιτική και την προσωπική ζωή της. Για το μαύρο και ύποπτο χρήμα που ρέει στα μεγάλα κόμματα, για τις σχέσεις της με τον πατέρα της, το Σαμαρά και την βεντέτα μαζί του, τον Καραμανλή, εκείνους που έκαναν τα «ντοράκια» και μετά παρέμειναν στη Νέα Δημοκρατία, για τον Παπανδρέου, για το WikiLeaks και πόσα ακόμα τηλεγραφήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια, για τις σχέσεις της με τους αμερικανούς. Μια συνέντευξη που θα κουβεντιάζεται για καιρό.
Ακόμη στο CRASH που κυκλοφορεί, όλα τα μυστικά ραντεβού του Σημίτη και του Γιώργου με την Goldman Sachs. Πώς στήθηκε το παιχνίδι με τα κρυφά χρέη, πώς υπερδανείστηκε η χώρα και πώς έφτασε σ’ αυτή την κατάσταση.
Επίσης, μια αποκαλυπτική  συνέντευξη του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, που αποκαλύπτει πώς λειτουργούν οι Εξεταστικές Επιτροπές στη Βουλή και πόσο ανεξάρτητες είναι. Στο CRASH του Μαρτίου θα βρείτε μια συγκλονιστική έρευνα για τις υποκλοπές στην Ελλάδα. Ποιοι και πώς παρακολουθούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή. Σ’ αυτό το απολαυστικό τεύχος του Μαρτίου που κυκλοφορεί την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, θα διαβάσετε ακόμη συνεντεύξεις που θα συζητηθούν με τη Λούκα Κατσέλη, τον Κώστα Χατζηδάκη και τον Πάνο Καμένο. Επίσης, για πρώτη φορά στον αέρα, όλο το κείμενο της εμπιστευτικής συμφωνίας συμβιβασμού Χριστοφοράκου-Siemens που αποκαλύπτει πόσοι λογαριασμοί με χρήματα έχουν μείνει «ορφανοί».

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Γιώργος Αυτιάς για την οικονομική κρίση


Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς σε γνωστό περιοδικό κι όπως ήταν φυσικό τη συζήτηση μονοπώλησε η κατάσταση που επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και το φαινόμενο της ευρύτερης οικονομικής κρίσης.

Αλήθεια, πώς αισθάνεστε με την υπάρχουσα κατάσταση στο Alter;
Πολύ άσχημα! Ωστόσο, πιστεύω ότι μέχρι τα τέλη του Μάρτη θα έχει διασωθεί το κανάλι. Αν το Alter καταρρεύσει, θα γίνει ένα ντόμινο: θα ακολουθήσουν κι άλλα κανάλια στην πτώση, θεωρώ πως θα παραμείνει όρθιο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, η Αγγελική Νικολούλη κι εγώ, όπως και όλοι οι συνάδελφοι, δίνουμε μάχη για να σταθεί το Alter στα πόδια του. Υπάρχουν 700 οικογένειες που τρώνε ψωμί από το σταθμό. Πού θα πάνε όλοι αυτοί; Στο δρόμο θα μείνουν; Δεν γίνεται! Το μόνο που με πλήγωσε ήταν που κάποιοι – δεν θα πω ονόματα, ο κόσμος ξέρει- έκαναν πλακίτσα με τον αγώνα που δίνουμε κάθε μέρα. Οι ειρωνείες για τον αγώνα και το μόχθο μας να λείπουν!

Εσείς παραμένετε απλήρωτος;
Φυσικά. Και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό. Ό,τι ισχύει για όλους ισχύει και για μένα. Όταν τέθηκε θέμα πληρωμών στο κανάλι, τους είπα: «Πρώτα θα πληρωθούν οι συνάδελφοι μου και μετά εγώ». Πώς μπορώ να δεχτώ να μείνει απλήρωτος ο κάμεραμαν, που κουβαλάει την κάμερα τόσες ώρες στον ώμο του, ο απλός δημοσιογράφος, που παίρνει 700 ευρώ, και να πληρωθώ εγώ; Συγνώμη, αλλά δεν μου το επιτρέπει η συνείδηση μου! Πρέπει να σκεφτόμαστε και το διπλανό μας, γιατί ειδικά στην τηλεόραση δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Έχετε υπάρξει ξανά απλήρωτος από κάποια δουλειά στο παρελθόν;
Ναι. Επίσης, έχω απολυθεί δύο φορές στη ζωή μου. Λίγο πριν μπω στο πανεπιστήμιο έπιασα δουλειά σε ένα κατάστημα που μετέφερε φωτοτυπικό χαρτί. Κουβαλούσα στον ώμο μου τα χαρτιά και, αντί να τα πάω στη σωστή διεύθυνση, τα πήγα αλλού. Τελικά, ο προϊστάμενος μου με απέλυσε, αλλά μόλις έμαθε ότι μπήκα με υποτροφία στο πανεπιστήμιο, με ξαναζήτησε πίσω. Η δεύτερη φορά ήταν στην Ημερησία το 2000, όταν πουλήθηκε. Τότε ήμουν ακόμη στον ΑΝΤ1 και μου είπαν να επιλέξω τι από τα δύο θα ήθελα να κάνω. Διάλεξα την τηλεόραση.

Έχουν απαξιώσει ποτέ τη δουλειά σας;
Μερικοί λένε κακιούλες του τύπου «Η μάνα μας βλέπει Αυτιά!». Και αυτό δεν το λέω για τον Καμπουράκη – εκείνος το λέει καλοπροαίρετα. Ο Δημήτρης δεν έχει μέσα του καμία κακία για τους αντιπάλους του. Στους άλλους, όμως, απαντώ: Σε αυτή τη φάση που είναι το Alter, τους παρακαλώ να μας αφήσουν ήσυχους. Όταν με το καλό βρεθεί η λύση για το κανάλι, τότε θα βγάλουμε τα σπαθιά μας. Να σταματήσουν τις αηδίες ότι «Εμείς είμαστε κάθε μέρα κοντά σας, σε αντίθεση με κάποιους άλλους». Αυτά να κοπούν, γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Κι αν αύριο έρθει και στο δικό τους κανάλι η θύελλα, θα συνεχίσουν να κάνουν τα παλικάρια; Αυτοί παίζουν εκ του ασφαλούς, γιατί ποτέ δεν το κούνησαν από το κανάλι τους.

Αναφέρεστε στον Γιώργο Παπαδάκη, που βρίσκεται είκοσι χρόνια στον ΑΝΤ1;
(γελάει) Φαντάσου να έκανες 40%, να ήμουν το δεξί σου χέρι, κι όταν έφευγα, να σου έπαιρνα τους μισούς τηλεθεατές. Δηλαδή, πρέπει να με αγαπάει ο Παπαδάκης; Από τη στιγμή που του πήρα τη μισή τηλεθέαση -και μάλιστα τον καλό κόσμο-, είναι δυνατόν να με αγαπάει; Ήθελα να κάνω κι εγώ τη δική μου καριέρα. Δεν έκλεψα κανέναν, δούλεψα σκληρά για να καταφέρω ό,τι κατάφερα. Σε αυτή τη ζωή μόνο τους γονείς, την πίστη και την πατρίδα μας δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Όλα τα άλλα αλλάξουν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό ανάμεσα σ’ εμένα και στον Παπαδάκη, το οποίο θα αποκαλύψω εν καιρώ.

Δηλαδή; Τι θέλετε να πείτε;
Αφορά την αιτία που έφυγα από τον ΑΝΤ1, πως ο Παπαδάκης το γνώριζε έξι μήνες νωρίτερα και δεν έκανε τίποτα απολύτως για να παραμείνω. Εγώ τον αγαπώ, του εύχομαι να είναι καλά στην υγεία του και να είναι δυνατός. Δεν είμαι εγώ ο αντίπαλος του Παπαδάκη, ο χρόνος είναι. Ο «αδελφός» μου ο Θοδωρής ο Δρακάκης είχε πει: «Ο Αυτιάς είναι ο Μουρίνιο της πρωινής ζώνης! Όπου πάει, χτίζει πρωινό». Η ανταπόκριση του κοινού επιβεβαιώνει τον Θοδωρή. Ο κόσμος μού το δείχνει καθημερινά: Πάω στο βενζινάδικο και μου λένε: «Γεια σου, Γιωργάκη μου!», πάω στο σούπερ μάρκετ και μου φωνάζουν: «Είσαι το δικό μας παιδί!». Και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία: το να σε αποκαλούν με το μικρό σου όνομα. Ωστόσο, πράγματι, με ρωτούν συνεχώς για το μέλλον της οικονομίας και για το τι σύνταξη θα πάρουν.

Αλήθεια, ένας νέος εργαζόμενος 24 ετών, όπως εγώ, πότε θα πάρει σύνταξη;
Αν δουλεύεις συνεχώς για τα επόμενα σαράντα χρόνια και παράλληλα αγοράζεις κάθε μέρα από ένα ένσημο, τότε θα πάρεις σύνταξη. Το καταλαβαίνω να δουλεύεις για τα επόμενα σαράντα χρόνια, κάθε μέρα όμως θα αγοράζεις ένα ένσημο; Δεν γίνεται! Η συμβουλή μου στους νέους είναι η εξής: Να κάνετε τουλάχιστον δύο δουλειές, να αυξήσετε τα έσοδα σας και να ελαχιστοποιήσετε τα έξοδα σας μένοντας με την οικογένεια σας. Όταν μένεις με τους γονείς σου, τότε δεν έχεις έξοδα, γιατί τα βρίσκεις όλα έτοιμα. Δεν πληρώνεις ούτε φως ούτε νερό ούτε τηλέφωνο.

Πηγή: People

ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ  και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ!

O γελοιοδέστερος όλων. Με διαφορά μάλιστα. Μετέδιδε ρεπορτάζ για την Cosmote και τις εκατοντάδες απολύσεις, χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για τις σημερινές συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες των απολυμένων έξω από το κτίριο της Cosmote! Μετέδιδε...
επίσης την θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αλλά δεν είπε τίποτα για τις ανακοινώσεις των σωματείων και των εργαζομένων. Ποιος χαρακτηρισμός του ταιριάζει καλύτερα; Του γλύφτη φυσικά

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΤΟ ΕΣΡ ΤΟ EXTRA 3 ΓΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!!!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ
Πλήρης η επιβεβαίωσή μας για την παρέμβαση του Σημίτη στο ΕΣΡ, παρά την προσπάθεια να το διαψεύσει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Λασκαρίδης. Σήμερα το Extra 3 κλήθηκε να δώσει διευκρινήσεις...
"σχετικά με ενδεχόμενη παραβίαση των διατάξεων του νόμου που αφορούν την προβολή εμπρηστικών μηνυμάτων και την προτροπή συμμετοχής σε ταραχές και παράλειψη σεβασμού του ιδιωτικού και οικογενειακού βίου". Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη, εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού κάλεσε τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στις 3/3/2011. Ο ίδιος επεσήμανε ότι σύμφωνα με τη γνώμη νομικών του Συμβουλίου, "ο ρόλος των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών είναι η μεταφορά ειδήσεων και όχι η προτροπή σε τέτοιες πράξεις, σύμφωνα με το άρθρο 7, παράγραφος 2 του Π.Δ. 109/2010 και πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην τιμή, την υπόληψη, τον προσωπικό και τον ιδιωτικό βίο και συνιστά προσβολή προσωπικότητας να προκαταλαμβάνει κανείς την ενοχή κάποιου ατόμου". Ο σταθμός δεν προσήλθε σήμερα στο Συμβούλιο, επικαλούμενος το πενθήμερο που προβλέπει η νομοθεσία, από τη στιγμή που έλαβε την πρόσκληση να παρουσιαστεί.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Η ΣΤΑΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ... AGB!

ΠΗΓΗ FIMOTRO
Λέγεται Σπύρος Ζαβιτσάνος και είναι ο “άρχων των αριθμών”. Είναι δηλαδή αυτός που φαίνεται να καθορίζει τις αριθμητικές διατάσεις των δελτίων ειδήσεων... Ο κυρ -Σπύρος με λίγα λόγια κουμαντάρει τους αριθμούς στην AGB. Αυτούς τους είδαν τόσοι, αυτούς κανένας και πάει λέγοντας...
H κ. Στάη λοιπόν είδε και απόειδε με την κατάσταση και τον κάλεσε σε συνάντηση. Σπύρο μου το και το. Δεν πάει άλλο θα τρελαθώ άσε που όλοι μπαίνουν με παλτό στην Αγία Παρασκευή. Κάτι πρέπει να κάνεις. Και ο κυρ -Σπύρος ανέλαβε να μοντάρει το σύστημα. Άλλωστε τα νούμερα τόσα χρόνια τα έφτιαχναν οι κυβερνήσεις δεν θα τα φτιάξει η AGB;
Έλα όμως που για την συνάντηση έμαθαν οι γάτοι... Συναντήθηκαν μας λένε η Στάη και κάνα δυο μεσαίου τύπου στελέχη της ΕΡΤ με τον Ζαβιτσάνο και του ζήτησαν να βελτιώσει την κατάσταση.... να δώσει αντιβίωση, να δώσει θερμαντικά να στηρίξει το σύστημα βρε αδελφέ. Συγκινήθηκε αυτός και άρχισαν ξαφνικά να βλέπουν το δελτίο της ΕΡΤ όλο και περισσότεροι.. Ναι αλλά η απόφαση αυτή στέλνει τον Ζαβιτσάνο στη ν αγκαλιά της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ... και αυτό είναι το θέμα!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------