BACKGROUND

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΑΖΙΟΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Αποκάλυψη: Οι Μαφιόζικες συναντήσεις Καρατζαφέρη στη Ρουμανία, τα DVD και το γεύμα με τον Αλαφούζο!


Είναι γνωστό ότι το συγκρότημα των ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής Αλαφούζος τον τελευταίο καιρό προωθεί το πολιτικό μόρφωμα του Καρατζαφέρη. Μάλιστα η βδομαδιάτικη εφημερίδα του ΛΑΟΣ, «Αλφα1», κυκλοφόρησε χτες με πρωτοσέλιδο το εγκωμιαστικό σχόλιο για τον Καρατζαφέρη και για το κόμμα του, που είχε γράψει στην «Καθημερινή» ένας απ’ τους βασικούς αρθρογράφους και μέτοχος αυτής της φυλλάδας ο Alexis Παπαχελάς.[1]

Είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς,την ώρα που κάποιοι θεωρούν "μέγα σκάνδαλο" μερικές κασέτες που περιέχουν συνομιλίες μεταξύ ποδοσφαιρικών παραγόντων,ένα παρόμοιο θέμα που ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΜΕ να αφήνει αδιάφορους τους "υπεύθυνους"!
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, μυστική αποστολή στο Βουκουρέστι πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο (5/2) ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης. Πήγε με τραγιάσκα και έφυγε με DVD! Διαβάζουμε λοιπόν σε δημοσίευμα του Έθνους πριν απο περίπου ένα μήνα.
Αποστολή στο Βουκουρέστι
Σαν «πράκτωρ 007», με μαύρο πανωφόρι και δερμάτινη τραγιάσκα, ο Γ. Καρατζαφέρης ταξίδεψε το πρωί του Σαββάτου για τη Ρουμανία. Στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου τον περίμενε ένας κουστουμαρισμένος εξηντάρης, με χλωμό πρόσωπο και μαύρα γυαλιά, που αυτός κι αν έμοιαζε με πραγματικό πράκτορα! Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέλυσε στο ξενοδοχείο Marriott, όπου στην πριβέ τραπεζαρία γευμάτισε με τον «σκοτεινό» εξηντάρη και δύο άλλους κύριους με παραφουσκωμένα σακάκια, δείγμα ότι οπλοφορούσαν. Βγαίνοντας, ο Γ. Καρατζαφέρης κρατούσε δύο DVD. Προφανώς ετοιμάζεται για... πόλεμο ο αρχηγός του ΛΑΟΣ. Με ποιον άραγε;..

Προσέξτε καλά την ημερομηνία του δημοσιεύματος η οποία είναι πρίν απο ένα μήνα περίπου, όταν ο ίδιος ο τηλεπρόεδρος είχε πει πριν από ένα μήνα περίπου,πως "αρχίζει πόλεμο εναντίον του ΣΚΑΙ" και του Αλαφούζου προσωπικά "για την υπόθεση με τάνκερ"!!!

Τί άλλαξε λοιπόν και τα DVD δεν εμφανίστηκαν ποτέ;
Ένα γεύμα μεταξύ Καρατζαφέρη και Αλαφούζου ήταν αρκετό για τους δύο άσπονδους...εχθρούς, όχι μόνο να τα βρούν,αλλά να έχουν και κοινά μελλοντικά σχέδια!!!

Διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα στο Παρόν με ημερομηνία 13/2! [2]

Πλέον,σιγά-σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται!
Τα dvd που έφερε από τη Ρουμανία ο Καρατζαφέρης,έκαναν καλά τη δουλειά τους!
Αυτή η αλλαγή στάσης οφείλεται σε ένα παρασκηνιακό παζάρι μεταξύ του εφοπλιστική-εκδότη και του αρχηγού του ΛΑΟΣ. Στην προκειμένη περίπτωση ο Καρατζαφέρης έχει στην κατοχή του κάποια αποδεικτικά στοιχεία που «καίνε» τον Αλαφούζου, πιθανόν για τις λαμογιές που έχει κάνει.  Υποσχέθηκε ότι δεν θα τα δώσει στην δημοσιότητα με αντάλλαγμα να εξασφαλίσει την υποστήριξη από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής. 

Είδατε βρε...αχάριστοι που ο ''Πρόεδρος'' αγωνίζεται υπέρ...Πατρίδος;....
Κι έχετε το θράσος να τον κατηγορείτε που απλά ψήφισε ένα Μνημόνιο;

Γεννιέται όμως και ένα ακόμα ερώτημα....
Απο πότε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει πάρε δώσε με τον υπόκοσμο και την μαφία;;

Για όσους τον...ξέρουν, γνωρίζουν καλά πως με αυτή την τακτική ο κωλοτούμπας πήγε...μπροστά κι έκανε "μπίζνες" την "χρυσή εποχή" Μητσοτάκη,δηλαδή μεταξύ 1989-'93!

Πρόκειται αναμφίβολα για μια ακόμη περίεργη και ΒΡΩΜΙΚΗ υπόθεση, όπως τόσες άλλες που θα περάσει στα ψιλά και σε λίγο καιρό απλά θα ξεχαστεί...