BACKGROUND

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΣΑΤΥΡΟ

"Η Ελλάδα με έκανε σάτυρο" ούρλιαζε ο Στρος Καν κατά τη σύλληψη του στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel, κοντά στην πλατεία Times Square.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επικεφαλής του ΔΝΤ περίμενε ολόγυμνος στο δωμάτιο την άτυχη καμαριέρα της πρωινής βάρδιας και της επιτέθηκε όταν εκείνη μπήκε για να του αλλάξει σεντόνια. Μετά από σύντομη πάλη, η καμαριέρα κατάφερε να ξεφύγει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρούσεβλετ με ελαφρά τραύματα.
"Το άγχος μου για την ελληνική οικονομία φταίει για όλα. Η μη αποτελεσματικότητα του Μνημονίου με κάνει να νιώθω ανίκανος και θεωρώ τους στίχους από τραγούδι του Λούκας προσωπική προσβολή, ιδίως "το κεφάλι ψηλά" και "αν πέσω εγώ, θα σηκωθώ". Αυτό, σε συνδυασμό με την επικείμενη συνάντηση με την γερμανίδα καγκελάριο (σ.σ επρόκειτο να συναντηθούν σήμερα το πρωί για να συζητήσουν για το ελληνικό χρέος) που αποτελεί από μόνη της έναν αργό ευνουχισμό για κάθε άνδρα, με έκαναν να αντιδράσω λιγάκι υπερβολικά" δήλωσε ο Στρος Καν σε συγκρατούμενό του που πήρε τηλέφωνο τις εφημερίδες και άφησε να διαρρεύσει η δήλωση: "Όταν είσαι 62 χρονών προσπαθείς να περισώσεις ό,τι μπορείς από τον ανδρισμό σου. Είναι υποκριτικό όμως να με αφήνουν να γ@μ@ω τους εργαζομένους σε τόσες χώρες που "βοηθάει" το ΔΝΤ και να κάνουν έτσι για μια απλή καμαρίερα στη Νέα Υόρκη. Εγώ την έχω δει την ταινία με τη Τζένιφερ Λόπεζ (σ.σ. Maid in Manhattan) που κέρδισε και τη Eurovision εχθές και ξέρω ότι οι καμαριέρες είναι πεταχτούλες και τα θέλουν. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για την εκρηκτική σεξουαλικότητά μου".