BACKGROUND

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ


  • Σε κατάσταση συναγερμού
Σήμερα (Τετάρτη) το απόγευμα, καλείται ο κάθε Δημοκράτης Σαλονικιός να κάνει ένα πέρασμα από την Πλατεία Αριστοτέλους, όπου ο συνθέτης των πολιτικών Ελευθεριών, ο παγκόσμιος ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ο μεγάλος «Αγανακτισμένος», θα βρίσκεται στην Πλατεία, απαντώντας στην άρνηση του καθεστώτος πολιτικού συστήματος να του επιτρέψει να κάνει εκεί μία ομιλία προς τον αγανακτισμένο λαό.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, είναι φανερό, ξοφλάει τα γραμμάτια που υπόγραψε στην κομματοκρατία, που του έδωσε την καρέκλα του Δημάρχου.

Οι Θεσσαλονικείς Δημοκράτες οφείλουμε να δείξουμε ότι η κομματοκρατία και οι υποτελείς της δεν δικαιούνται να αρνούνται αυτό που επιτρέπουν στους εαυτούς τους.

Οφείλουμε να πούμε ένα μικρό «ευχαριστώ» στον άνθρωπο που μας έβγαλε, με τη μουσική του, από τη μίζερη θέση του υποτακτικού και μας ανέβασε στον ουρανό της Ελευθερίας.

Όλοι, (αγανακτισμένοι και μη) στην Πλατεία, σήμερα το απόγευμα, για να πούμε ένα «είμαστε μαζί σου, απέναντι στην κομματοκρατία», στον μεγάλο Αγανακτισμένο, στον μεγάλο Μίκη.

Θεσσαλονικιός