BACKGROUND

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

IN CAUDA VENEUM (στην ουρά είναι το δηλητήριο)


Τις δώσει τη κεφαλή μου ύδωρ και οφθαλμοίς μου πηγήν δακρύων και κλαύσομαι τον λαόν μου ημέρας και νυκτός;



Εβδομήντα χρόνια μετά οι δοσίλογοι του έθνους επέστρεψαν και μετά αυτών ο τρόμος στην σύγχρονη εκδοχή του.

Σήμερα η Eλλάδα διαπομπεύεται ,χλευάζεται, ατιμάζεται, εξανδραποδίζεται, καταδικάζεται να μείνει στο περιθώριο της υφηλίου για δεκαετίες.

Οι θεσμοί έχουν καταρρεύσει και εξευτελιστεί, οι εξουσίες δεν υφίστανται διάκριση και αυθαιρετούν ενώ το σύνταγμα καταλύθηκε.

Απευθύνομαι στους ασκούντες εξουσία...

Με ποιο δικαίωμα μας ξεπουλάτε εμάς και την πατρίδα μας, αυτό το χώμα είναι των προγόνων μας και δικό μας.

Με ποιο δικαίωμα ξεπουλάτε την νεολαία στα σκλαβοπάζαρα της μετανάστευσης.

Εσείς να φύγετε, να πάτε αλλού, δεν θέλουμε να μας σώσετε αφήστε μας να πάμε στην κόλαση, αλλά επειδή ξέρετε ότι εκεί θα πάμε όλοι μαζί , προς το παρόν προσπαθείτε να στείλετε εμάς και σεις να την βγάλετε στο καθαρτήριο.

Ένας ταπεινωμένος λαός δεν αργεί να μετατραπεί σε επικίνδυνο όχλο και ειδικά όταν αποτελείτε από άτομα τα οποία έχουν χάσει τα πάντα και κινούνται στην λογική: η δική μου μάνα κάηκε καμία να μη μείνει.

Όσο κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν και να αναλύσουν το μήνυμα της 28ης Οκτώβριου 2011 τόσο ποιο πολύ πλησιάζει η οργή του λαού και ας μην ξεχνάμε ότι η οργή του Θεού είναι προτιμοτέρα αυτής.

Δυστυχώς αντί να δούμε την κυβέρνηση να παίρνει στα σοβαρά την λαϊκή βούληση αντί αυτού είδαμε την αντιπολίτευση να προσχωρεί στη λογική της κυβέρνησης.

Ο ιστός της αράχνης που στήσατε για τον ελληνικό λαό θα σπάσει γιατί κάνατε το μοιραίο λάθος να μην του αφήσετε έστω και μια αμυδρή ελπίδα.

Τώρα αφού δεν ελπίζει τίποτε είναι ελεύθερος και περιμένει να σημάνουν οι καμπάνες για να βγει στο δρόμο και να νικήσει τον τρόμο έχοντας ως μόνο όπλο το σταυρουδάκι του ήλιου της δικαιοσύνης.

Η ημέρα του εθνικού και κοινωνικού κράτους περνά και αρχίζει η σκοτεινή, η φλογισμένη, η αγωνιώδης νύκτα της ολέθριας παγκοσμιοποίησης που μας φέρνετε.

Προς το παρόν άρχοντες μου συζητήστε έμφοβοι για το αν ξυπνήσει ο λαός και τιμωρηθείτε οι ένοχοι και οι συνένοχοι.


Όμως φοβάμαι ότι ο πολιτικός χρόνος σας, τελείωσε απλά παίζεται η παράταση και τώρα μάλλον είναι αργά για όλους, έτσι λοιπόν ας οδηγηθείτε εσείς στο ικρίωμα της ιστορίας από τον δρόμο του εγκλήματος κι εμείς, ο λαός από τον δρόμο της αρετής.

Οψόμεθα για τα περαιτέρω.

Μετά τιμής,

Ένας πολίτης.