BACKGROUND

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ



Aπό το : filoksenos
Από την Ελλάδα στην Κύπρο ...για το μεροκάματο ο Γιώργος Αυτιάς ...που πλέον δεν μασά και τον βλέπουμε σύντομα να παίρνει και θέση Μεναγάκη αν αδειάσει! "Χθες Κυριακή, ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής και πολύ καλός γνώστης οικονομικών...
θεμάτων Γιώργος Αυτιάς το πρωί παρουσίαζε την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ. Μια εκπομπή η οποία γράφει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Το απόγευμα, που λέτε ότι τον είδαμε και τι έκανε;
Ήταν στη Λεμεσό και παρουσίαζε στο κανάλι που εργάζεται στην Κύπρο το Καρναβάλι της Λεμεσού. Φορούσε κοστούμι και γραβάτα, κρατούσε το μικρόφωνο του EXTRA, ήταν ανάμεσα στον κόσμο και στους καρναβαλιστές, παίρνοντας δηλώσεις και χορεύοντας, θέλοντας και μη, με αυτούς. Σε κάποια στιγμή είχε γίνει κάταστρος από τους αφρούς που πετούσαν οι καρναβαλιστές.
Βέβαια, δεν ήταν ζωντανή η εκπομπή. Απλά, κατέγραφε με την βοήθεια της κάμερας τα όσα διαδραματίζονταν στη Λεμεσό και το βράδυ μετά από μοντάζ έπαιξε η εκπομπή στο κανάλι EXTRA.
Τώρα πως ο καταξιωμένος Ελλαδίτης δημοσιογράφος, που μετρά πάρα πολύ στην Ελλάδα έρχεται στην Κύπρο και μεταδίδει τα καρναβάλια, δεν ξέρουμε. Αρκετοί που τον είδαν, πάντως, έπεσαν από τα σύννεφα. Από μια σοβαρή εκπομπή που παρουσιάζει στην Ελλάδα, έρχεται στην Κύπρο και μεταδίδει τα καρναβάλια. Τι άλλο θα δούμε! "