BACKGROUND

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

O ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

 
Γράφει ο Θωμάς Σιδέρης
(από το : mediasoup.gr)
Η Αλ Κάιντα των Τραπεζών προϋπήρχε της τρομοκρατικής οργάνωσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Το παρακλάδι της στην Ελλάδα έδρασε με χειρουργική ακρίβεια, τουλάχιστον, τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια. Σταθμός στην ιστορία της θεωρείται...
η περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Σημίτη. Ειδικά, το 2000, η “χρονιά του κοντού δράκου” ή η “χρονιά των τεμπέληδων της εύφορης κοιλάδας”, η Αλ Κάιντα των Τραπεζών έφτασε στο απόγειο της δόξας της. Ήταν τότε που συνωμοτήθηκαν σχέδια, που συνομολογήθηκαν συμφωνίες, που καταγράφηκαν οι ρήτρες και σχηματοποιήθηκαν τα δεσμά.

Πολλοί θεωρούν, ακόμα και σήμερα, τον Λουκά Παπαδήμο ως αρχηγό της Αλ Κάιντα των Τραπεζών στη χώρα μας. Κάνουν λάθος. Είναι ένας τρομοκράτης της σειράς, ένας κοινός τρομοκράτης, ένας απλός παρατρεχάμενος. Ο Γιώργος Παπανδρέου όμως, τουλάχιστον τα προηγούμενα δύο χρόνια, βρισκόταν σε υψηλότερες βαθμίδες της ιεραρχίας. Θεωρούταν καλός εκτελεστής και έφερε σε πέρας αρκετές από τις εργολαβίες της τραπεζικής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ο Λουκάς Παπαδήμος, με μαγνητοσκοπημένα διαγγέλματα, αλά Μπιν Λάντεν –κάτι μάθανε κι απ’ αυτόν οι άλλοι τρομοκράτες- τρομοκρατεί έναν ολόκληρο λαό για το “σημείο μηδέν”.



Όμως, το “zero point” δεν είναι για τον ελληνικό λαό. Είναι για τους “δίδυμους πύργους” του ελληνικού πολιτικού συστήματος, που καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι. Είναι οι πύργοι που έχτισε και συντήρησε με τα κεφάλαιά της η Αλ Κάιντα των Τραπεζών.

Οι κοινοί τρομοκράτες της οργάνωσης στην Ελλάδα βρίσκονται πλέον εγκλωβισμένοι στα ανσασέρ του τριακοσιοστού ορόφου. Και ξέρουν πολύ καλά ότι οι “δίδυμοι πύργοι” πέφτουν.

Την επόμενη μέρα πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε ένα χεράκι και να απομακρύνουμε τα συντρίμμια τους.