BACKGROUND

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ



Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΤΟ KONTRA ΚΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ REAL FM

Ότι θα ξενυχτάγαμε για να δούμε εκπομπή του Γιώργου Τράγκα δεν θα το πιστεύαμε με τίποτα. 'Οτι ο Γιώργος Τράγκας ανακάτεψε χθες βράδυ όχι τα τηλεοπτικά νερά αλλά... 
το κέντρο της πολιτικής συζήτησης στην χώρα, όποιος και να το άκουγε πριν λίγους μήνες θα το θεωρούσε επιστημονική φαντασία!

Ως δεδομένα μπορούν να θεωρηθούν ότι με θεματολογία που σπάει κόκαλα, η παρουσία του Γιώργου Τράγκα σε θεσμικό τηλεοπτικό κανάλι όπως ο ΣΚΑΙ δημιουργεί τεράστιο πονοκέφαλο στο Μαξίμου και τον Αντώνη Σαμαρά. Πόσο μάλλον όταν έχει μια πολύ δημοφιλή εκπομπή στο πρώτο ραδιόφωνο της χώρας, τον Real fm και μια καθημερινή εκπομπή στοKontra με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και άμεση παρέμβαση για τα δεδομένα του καναλιού.

Με καλεσμένους όπως ο Καθηγητής Κασιμάτης που ξέσκισε την νομιμότητα των αποφάσεων της κυβέρνησης και ο ποινικολόγος Δημητρακόπουλος που αποδόμησε επί της ουσίας και την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αλλά και το Στουρνάρι(α) που την εφαρμόζει, η κυβέρνηση απόκτησε μόλις έναν τεράστιο πονοκέφαλο.

Το βήμα στους κατοίκους  της Ιερισσού για την "επένδυση" Μπόμπολα (δηλαδή την αγορά της μισής Χαλκιδικής με κοιτάσματα χρυσού αξίας 2.2 δισεκατομμυρίων ευρώ έναντι "φιλοδωρήματος" 11 εκατομμυρίων ευρώ (τα οποία επεστράφησαν επαυξημένα κατά 5 εκατομμύρια για να αποκαταστήσουν το περιβάλλον) σηματοδοτεί - κατά την γνώμη μας - επίθεση του ΣΚΑΙ κατά της "κλεπτοκρατίας" και της Κυβερνητικής πολιτικής που υπερθεματίζει και επαυξάνει την πολιτική του μνημονίου διαλύοντας τη χώρα.

Η παραβίαση κάθε έννοιας νομιμότητας, τουλάχιστον κατά τους κατοίκους, με καθεστώς αστυνομοκρατίας στην Ιερισσό που η χώρα έχει δεκαετίες να ζήσει, έκανε πολλά στομάχια να σφιχτούν.

Θα διακινδυνεύσουμε μια πρόβλεψη: Η εκπομπή, εφ' όσον στεριώσει, θα σπάσει πολλά ρεκόρ τηλεθέασης.

Υ.Γ.1:: Νομίζουμε πως είναι το λιγότερο "λαϊκή απαίτηση" να ξαναπαιχτεί η εκπομπή σήμερα Δευτέρα μετά τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ. 'Οποιος νομίζει ότι για τον κόσμο με τα χιλιάδες προβλήματα του έχει προτεραιότητα το σφύριγμα του διαιτητή στη Δίκη του αθλητισμού, να αλλάξει συνοικία, να πάει ... BronxSouth Bronx!