BACKGROUND

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΜΟΥΤΖΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!!!


Πριν λίγο καιρό γράφαμε πως ο Καμίνης επιχειρεί να ξεπεράσει τον Παττακό σε γελοιότητα, με εξαιρετική ομολογουμένως επιτυχία.

Τα “καρντάσια” προφανώς ζήλεψαν την πρωτιά και πλέον ο Δήμαρχός της μπορεί να υπερηφανεύεται ότι συναγωνίζεται επάξια σε κόμπλεξ και καραγκιοζιλίκι τον Καμίνη.

Ο έτερος Γίγας της δημοτικής πολιτικής Μπουτάρης λοιπόν, φαίνεται ότι δεν έχει ξεπεράσει κάποια κουσούρια που καλώς ή κακώς αφήνει το οινόπνευμα. Επίσης καταδεικνύει την αλήθεια του ρητού “μια φορά φασίστας, για πάντα φασίστας”.

Ως γνήσιος εκπρόσωπος του Χουντικού καθεστώτος του Πασοκιστάν, ο ανεκδιήγητος Μπουτάρης αποφάσισε (και διέταξε) να μην αφήσει τον Μίκη Θεοδωράκη να μιλήσει στη συγκέντρωση της πλατείας Αριστοτέλους.

Επειδή φυσικά δεν είναι δυνατόν να πάρει κανένας στα σοβαρά ένα τέτοιο φασιστοειδές σούργελο, η συγκέντρωση θα γίνει κανονικά. Και όχι μόνο θα γίνει, αλλά θα μαζέψει και πολύ κόσμο.

Και επειδή Μέγαρο Βουλής δεν υπάρχει στην Θεσσαλονίκη, οι μούντζες θα πέφτουν προς το Δημαρχιακό Μέγαρο: Στα μούτρα του φασίστα.