BACKGROUND

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!


Η δημοσκόπηση που παραθέτουμε, δεν είναι η μόνη που καταγράφει την λαϊκή οργή για την Παπανδρεϊκή συμμορία του μνημονίου.

Τις επόμενες ώρες θα επιστρατευθούν από το ΠΑΣΟΚ τα "μεγάλα μέσα" που θα εμφανισθούν στις οθόνες της τηλεοράσεως, για να μας πείσουν πόσο άδικο έχουμε που δεν βάζουμε πλάτη στην κυβέρνηση του στοχαστή, για να μας βγάλει από το τέλμα.

Άλλοι θα πουν ότι οι δημοσκοπήσεις είναι χρήσιμα εργαλεία και τις λαμβάνουν υπ' όψιν τους.

Άλλοι θα ισχυριστούν ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση είναι "φτιαγμένη" για να ικανοποιήσει αυτούς που την παρήγγειλαν, δηλαδή τους "αγανακτισμένους".

Ίσως βγει και ο κ. Παπανδρέου να δώσει καμιά συνέντευξη στην εφημερίδα "η φωνή των ψαράδων της αριστερής όχθης του Ποτόμακ" και να διακηρύξει ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος.

Πολύ πιθανόν να εμφανιστεί και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του μνημονίου, ο και πεταλωτής επονομαζόμενος, να δηλώσει με το ύφος το γνωστό, το ύφος της αγελάδας που πήγε σχολείο, ότι "προχωράμε με γοργούς ρυθμούς"....

Σίγουρα θα εμφανιστούν και οι γνωστοί διαφωνούντες από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, να δώσουν την δική τους παράσταση.

Εγώ όμως ένα μόνο έχω κατά νου.

Θα περιμένω μέχρι να έλθει στην Βουλή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Θα δω ποιοί θα το ψηφίσουν.

Και υπόσχομαι ένα πράγμα:

Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, μαζί με εκατομμύρια συμπολίτες μου, ώστε τα ανθρωπάκια που θα πουν ναι, να μην κρατηθούν ποτέ ξανά "όμηροι" ΜΕΣΑ στην Βουλή, επειδή αυτό δεν είναι τιμωρία.

Αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο και έναντι κάθε τιμήματος να επιτύχουν οι επίορκοι βουλευτές.

ΤΙΜΩΡΙΑ θα είναι να μην ξαναμπούν ΠΟΤΕ στην Βουλή, ούτε για καφέ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...