BACKGROUND

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Τις ελπίδες τους στην περίοδο των Χριστουγέννων, εναποθέτουν πλέον οι έμποροι σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τους τζίρους τους, σε μια αγορά που όμως είναι «παγωμένη». Το εορταστικό ωράριο που ανακοίνωσε χθες η Ομοσπονδία Εμπορικών...
Συλλόγων Αττικής, όμορων νομών και νησιών του Αιγαίου, το οποίο ξεκινά από τις 15 Δεκεμβρίου, αναμένεται να αυξήσει τις επισκέψεις στα εμπορικά καταστήματα μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Ωράριο καταστημάτων
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε σε συνεννόηση με τους εμπορικούς συλλόγους, το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου τις καθημερινές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και τις Κυριακές από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Την Κυριακή των Χριστουγέννων και την επόμενη ημέρα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
Επίσης, τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της απασχόλησης του προσωπικού κατά την Κυριακή 18/12/2011. Από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων λεκανοπεδίου Αττικής.