BACKGROUND

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ


"Φωτιά" έχει πάρει το διαδίκτυο από σχόλια για τη στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς στο θέμα της ψηφοφορίας στο Γερμανικό κοινοβούλιο για το πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα. Η Δημοκρατική Αριστερά, απέσυρε ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε την Αριστερά στη Γερμανία γιατί  καταψήφισε την έγκριση του πακέτου.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση τόνιζε ότι: «Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα “Aριστερά” (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις - SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο».     
Σήμερα το πρωί η ανακοίνωση είχε «κατέβει» από το επίσημο site του κόμματος. Εκτός από τα μηνύματα στο διαδίκτυο το γεγονός σχολίασε και ο βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μόσιαλος τονίζοντας ότι «βλέπουμε αυτό το κόμμα να εκφράζεται με πολύ μεγάλες αντιφάσεις και γι αυτό αυτή η ανακοίνωση αποσύρθηκε από την ιστοσελίδα της Δημοκρατικής Αριστεράς».