BACKGROUND

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΧΟΥΝΤΟΜΗΝΑΣ ΣΟΥΤΑΡΗΣΕ ΚΑΖΑΚΗ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΠοί ΥΠ’ ΑΤΜΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

ΚΟΠΗΚΕ Η

ΓΙΑΦΚΑ ΣΤΟ 9

 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ !

Την παραίτησή τους υπέβαλαν από την εκπομπή ΑΕ και το ράδιο 9 Καζάκης Κακλαμάνος και έδωσαν ραντεβού με κοινό ανακοινωθέν την Κυριακή στο Άγαλμα του κολοκοτρώνη!!!  Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλές ενοχλήσεις από τον Μέτοχο του ράδιο 9 Δ.Κοντομήνα που είχε δώσει εντολές στον Μ.Κακλαμάνο να αποφεύγουν τις αναφορές σε μνημόνιο και Γερμανούς συγκεκριμένα.
Ο Δημήτρης Καζάκης εχτές δήλωσε : “Aν κάτι τέτοιο επιβληθεί, εγώ έφυγα..” Τα συμπεράσματα δικά σας… Ο Δ.Κοντομηνάς αφού εκτόξευσε τα νούμερα του ραδιοφωνικού σταθμού και τον έφτασε στο σημείο που ήθελε, άρχισε να κάνει παρεμβάσεις στην θεματαλογία της εκπομπής… Τους ευχόμαστε να επιστρέψουν το συντομότερο στα ερτζιανα γιατί τώρα έχουμε ανάγκη την πραγματική ενημέρωση.
Ο Χουντομηνάς παλιά της Ιντεραμέρικαν σταμπαρισμένος ως πράχτορας έχει κάνει κολεγιά με τους γερμανούς του RTL που εξαγόρασαν την πλειοψηφία του  κουραδοκάναλου Αλφα, την οποία πλειοψηφία προχθές του την επέστρεψαν ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ, γιατί το λάϊφ στάϊλ πλέον δεν πουλάει… Υπάρχει οψιόν να το πολιτικοποιήσει πάλι, να κάνει τον Αλφα “κανάλι των πολιτών”  με Καζάκη και άλλη ηχηρά αντιμνημονιακά ονόματα, αλλά μάλλον έτσι που ήρθαν τα πράγματα δεν προφταίνει, γι αυτό διώχνει.
Η εκδίωξη των δυό τους αναβαθμίζει στη συνείδηση των συμπολιτών μας και όντως πολλοί αναρωτιόντουσαν γιατί τους άφηναν τόσο καιρό. Μην ξεχνάμε ότι ο Κακλαμάνος ήταν κολητός με το δολοφονημένο από την  ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Σωκράτη Γκιόλια..