BACKGROUND

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



Χωρίς ίχνος ευθύνης για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή της ψήφισης της δανειακής σύμβασης, εμφανίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο Νίκο Χατζηνικολάου στο Real.fm το πρωί, ο υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής.


Ήταν απ’ ότι φάνηκε περίπου υπερήφανος, που χρησιμοποιήθηκαν ανώδυνα χημικά, αντί της ρίψης νερού και των πλαστικών σφαιρών και που δεν υπήρξαν νεκροί. Δηλαδή κατά την άποψη του τέως υπουργού Προστασίας του Πολίτη, υπάρχει το μαύρο και το άσπρο. Ή σκοτώνουν όποιον βρουν μπροστά τους ή τους αφήνουν να καταστρέφουν την ιστορική μνήμη της πόλης και τις περιουσίες δημόσιες και ιδιωτικές, ανενόχλητοι.
Το γεγονός ότι αυτή τη φορά οι ζημιές έφτασαν τα 75 εκατομμύρια ευρώ έναντι των 15 εκατομμυρίων του Δεκεμβρίου του 2008, φαίνεται ότι δεν του λέει τίποτα. Ούτε επίσης ότι καταστράφηκαν κτίρια του 19ου αιώνα που σχεδίασε ο Τσίλερ.
Βεβαίως, ο υποψήφιος να αναλάβει τα ηνία του ΠΑΣΟΚ, δεν τα κάνει θάλασσα για πρώτη φορά. Έχει προηγηθεί επί υπουργίας του το Σάμινα και πρόσφατα οι καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας καθώς και η δυσφήμιση της χώρας διεθνώς που έπληξε τον τουρισμό με αποτέλεσμα να ακυρωθούν 16 συνέδρια και ποιος ξέρει πόσες κρατήσεις για το καλοκαίρι στη χώρα μας. Κατόπιν όλων αυτών, για τον υποψήφιο, του πέμπτου δημοσκοπικά κόμματος, αξίζει ο τίτλος του επιτίμου υπουργού θαλασσίων και επίγειων καταστροφών