BACKGROUND

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Το πράγμα ξεκαθάρισε επισήμως με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Ο Κάρολος Παπούλιας και οι υπηρεσίες της Προεδρίας δεν έστησαν καμία προβοκάτσια σε βάρος του Πάνου Καμμένου. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όλες τις θέσεις του στις οποίες ζητούσε - για να στηρίξει κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή ειδικού σκοπού - να πάρει δύο θέσεις αντιπροέδρων, το υ...πουργείο Άμυνας, την εποπτεία του ορυκτού πλούτου κτλ. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά την αποχώρησή του την περασμένη Κυριακή, ο κ. Παπούλιας παρέδωσε αντίγραφο των θέσεων του στην κυρία Αλέκα Παπαρήγα, πράγμα που ανέφερε ο πολύ καλά πληροφορημένος Νίκος Χατζηνικολάου το πρωί στην εκπομπή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πάνος Καμμένος δεν είναι στόχος καμίας προβοκατόρικης ενέργειας, ούτε πρακτόρων της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αλλά θύμα των ιδίων των ενεργειών του, που δυστυχώς σε μια κρίσιμη φάση για τον ελληνικό λαό αποδεικνύουν πολιτικά πισωγυρίσματα και πολιτικό καιροσκοπισμό.

Η εξαπάτηση της κοινής γνώμης, μετά από αλλεπάλληλες διαψεύσεις του ιδίου σε διάφορα κανάλια με αποκορύφωμα τη δήλωση σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΙ ότι «δεν γνωρίζει αν παρέδωσε αυτή την επιστολή συνεργάτης του», φαίνεται και από την απάντηση που έδωσε πριν εισέλθει σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, όταν σε σχετικό ερώτημα για τα συμβαίνοντα περιορίστηκε να πει : μικροπρέπειες.

Ο κ. Καμμένος οφείλει, προκειμένου να προστατέψει την πολιτική τιμή του, να απαντήσει στην Προεδρία της Δημοκρατίας με πειστικό τρόπο και να αποδείξει την προβοκάρισα σε βάρος του από τους ανθρώπους του Παπούλια διότι, σε αντίθετη περίπτωση, θα παραμείνει έκθετος και με την βαρύτατη υπόνοια ότι εξαπάτησε τον ελληνικό λαό μιλώντας για «αντιμνημονιακές θέσεις και δοσιλόγους», ενώ τα τελευταία 24ωρα φάνηκε έτοιμος να αποδεχθεί έκτακτη ανάγκη και κατάσταση εθνικού κινδύνου.

Επειδή γράφονται διάφορα αυτή την ώρα σε διάφορα sites, αναμένω τα πλήρη πρακτικά της Προεδρίας, όπως επίσης αναμένω τις επόμενες ώρες αποδείξεις από την πλευρά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την ενοχή του Παπούλια ή των ανθρώπων του. Εάν δεν απαντήσει, η ανακοίνωση της Προεδρίας – η οποία μέχρι στιγμής δεν αμφισβητείται από κανέναν – δυστυχώς τον βγάζει στη σέντρα….
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ στο Facebook 15/05/2012 ώρα 17.38