BACKGROUND

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ CRASH


O Γιώργος Τράγκας αποκαλύπτει

Βρήκαν τα φάρμακα, λένε, για να τα χορηγήσουν και να υποστηρίξουν τους καρκινοπαθείς. Βέβαια το γεγονός ότι κάποιοι έχασαν τις προθεσμίες και τις ημερομηνίες λήψεως των απαραίτητων αντικαρκινικών φαρμάκων και κατά πόσον αυτό επέδρασε στην άμυνα του οργανισμού τους, δεν έχει καμία σημασία. Δεν τρέχει τίποτα…. έχει ο Θεός! Μιλάμε για κανονική γενοκτονία….

Στο CRASH που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή...
8 Ιουνίου, σας προτρέπουμε να βγάλετε τη γλώσσα σας και να κοροϊδέψετε, να λοιδορήσετε τον φόβο σας. Γιατί είναι απίθανη βλακεία να νομίζεις ότι πρέπει να πας να ψηφίσεις με την «ταμπέλα» δεξιός ή αριστερός. Είναι μεγάλη ανοησία να πιστεύεις ότι, όποια κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση προκύψεις στις 18 Ιουνίου, θα σου λύσει το πρόβλημα που ο κερδοσκόπος και γύπας Σόρος υποστηρίζει ότι θα κορυφωθεί το Φθινόπωρο, προβλέποντας έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη και γενική διαταραχή του ευρωπαϊκού χώρου.

Στο CRASH που κυκλοφορεί την Παρασκευή μπορείτε να διαβάσετε τι μου είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα τρίωρο τετ-α-τετ και μια ασυνήθιστη συνέντευξη. Θα διαβάσετε τι πιστεύει ο 38χρονος για τους Αμερικανούς και τον Ομπάμα, αν θέλει να μας βγάλει από την Ατλαντική Συμμαχία και την Ευρώπη, αν θα στείλει (και ποιους) στη φυλακή, αν πηγαίνει ποτέ στην εκκλησία και τι σκοπεύει να κάνει με την εκκλησιαστική περιουσία, αν πρόκειται να διατηρήσει καλές σχέσεις με τον κ. Μπόμπολα, τον κύριο Ψυχάρη και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες, αν πρόκειται να δημεύσει τις περιουσίες σας σε περίπτωση που δεν είστε τυπικά εντάξει ως φορολογούμενοι και πολλά άλλα με τα οποία θα σηκωθούν τα φρύδια σας και θα διαμορφώσετε καλύτερη άποψη για το αν θέλετε ακόμα πιο δυνατά τον νεαρό ή θα τρέχετε να φύγετε μακριά του.

Στο CRASH επίσης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παραμονές του ντιμπέιτ με τον Τσίπρα ανοίγει τα χαρτιά του και γράφει ένα άρθρο-φωτιά που θα σας προβληματίσει. Για πρώτη φορά ζουμάρει και «δείχνει» το λόμπι της δραχμής.

Επίσης ο Φώτης Κουβέλης ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε τρεις απολαυστικές συνεντεύξεις, αποκαλύπτουν αν πρόκειται να συνεργαστούν μεταξύ τους τη νύχτα της 17ης και την 18η Ιουνίου. Μιλάμε για απολαυστικές συνεντεύξεις και το εννοούμε.

Όσοι χάσατε λεφτά σε ομολογίες του ελληνικού Δημοσίου ή έχασαν συγγενείς ή φίλοι σας, θα διαβάστε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο CRASH για του που πάει η υπόθεση των χαμένων χρημάτων σας και ποιοι πολιτικοί μας πρόλαβαν σύμφωνα με πληροφορίες των μικρό-ομολογιούχων να «ξεφορτωθούν» εγκαίρως τα χαρτιά τους.

Επίσης, για πρώτη φορά ψάξαμε και βρήκαμε τα μέλη της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου που διέγραψαν το χρέος του Ισημερινού. Ο Βέλγος επικεφαλής μιλάει για πρώτη φορά στο CRASH και αναλύει γιατί εδώ οι πολιτικοί μας και οι κυβερνήσεις μας τα υπέγραψαν όλα και υποκλίθηκαν στη Μέρκελ και τους διεθνείς τοκογλύφους. Μια εκπληκτική συνέντευξη που θα προβληματίσει και θα συζητηθεί.

Ακόμα τρεις συγκλονιστικές βόμβες:

• Αποκαλύπτουμε άγνωστες λεπτομέρειες για την μυστική έκθεση της BLACK ROCK που θα κάνουν αρκετούς τραπεζίτες και πρώην υπουργούς στην Αθήνα να χάσουν τον ύπνο τους.
• Φέρνουμε στο φως «σκιές για συμβόλαια θανάτου» πίσω και μπροστά από τις γραμμές του ημερολογίου Τσοχατζόπουλου
• Τέλος παρουσιάζουμε άγνωστες πτυχές του Κένεθ Ντάρτ, του γύπα που άρπαξε το ομόλογο των 463 εκατομμύρια ευρώ.

Και ακολουθούν και άλλες αποκαλύψεις τις επόμενες ημέρες…

Γι’ αυτό την Παρασκευή 8 Ιουνίου, μην ξεχάσετε. Πάρτε το CRASH και βγάλτε γλώσσα στο φόβο