BACKGROUND

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ευθύνες στις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, για το πελατειακό κράτος, την έκπτωση των πολιτικών αξιών και τη σημερινή κατάσταση τη χώρας επιρρίπτει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «CRASH» του Γιώργου ΤΡΑΓΚΑ ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, υπεραμυνόμενος...
 ωστόσο της πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης και χαρακτηρίζοντας «εγκληματική» την πολιτική αυτών «που διαχειρίστηκαν τις τύχες των πολιτών την περίοδο 2004-2009.» Κάλεσε δε τη Ν.Δ σε συναίνεση λέγοντας μάλιστα πως ο κ.Σαμαράς "έχει υποχρέωση απέναντι στη πατρίδα".
"Η αντιπολίτευση, αν είχε στοιχειώδη συναίσθηση των ευθυνών της, θα όφειλε να μην είναι εμπόδιο σε μια εθνική προσπάθεια. Γιατί η συναίνεση δε σημαίνει στήριξη στην κυβέρνηση. Σημαίνει πρωτίστως στήριξη στη χώρα. Ο κ. Σαμαράς πέραν της πολιτικής, έχει και ηθική υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα και τους πολίτες".
Κληθείς να σχολιάσει το κίνημα των  "Αγανακτισμένων" πολιτών,  το χαρακτήρισε υγιές ωστόσο υπογράμμισε ότι αυτό που προέχει είναι να αποτραπεί η στάση πληρωμών.
"Δεν νιώθουμε αντίπαλο κανένα πολίτη. Θα έλεγα δε, ότι είναι απολύτως υγιές η νέα γενιά να αγωνιά, να συζητά και να ψάχνει λύσεις για ένα καλύτερο αύριο, ακόμα και να αγανακτεί. Και η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες με έντονο προβληματισμό και ανησυχία είναι πολλοί περισσότεροι από όσους διαδηλώνουν στις πλατείες. Αλλά το εθνικό και πατριωτικό μας καθήκον ήταν και παραμένει να αποτρέψουμε τη στάση πληρωμών".