BACKGROUND

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΡΕΚΟΣ ΣΤΑ 100 μ.

Ο ΣΕΜΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ,ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙ' ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Μεγάλη επιτυχία για τον Χαϊδαριώτικο στιβο. Ο Χαϊδαριώτης πρωταθλητής μας Παναγιώτης Ανδρεάδης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο διεθνές meeting στίβου "ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ 2013" που έλαβε χώρα στις 8 Ιουνίου στα Χανιά, στο αγώνισμα των 100μ., όπου με τον εκπληκτικό χρόνο των 10.38΄΄ κατέλαβε την 2η θέση πάνω στο νήμα, βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ των 10.52΄΄ από πέρυσι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στο Ο.Α.Κ.Α.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδοση των 10.38΄΄ τον καθιστά μέχρι στιγμής στην 20η θέση των ελλήνων σπρίντερ στο αγώνισμα των 100μ.

Η επίδοση αυτή του δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων (Bruno Jauli) με την Εθνική Ελλάδος στο Gateshead της Αγγλίας που θα διεξαχθεί στις 22-23 Ιουνίου και αμέσως μετά θα συμμετάσχει στη Μεσογειάδα που θα διεξαχθεί στην Μερσίνη (Τουρκία) στις 26-29 Ιουνίου.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή του πρωταθλητή Ανδρεάδη, τον κ. Γεώργιο Νούτση, ο οποίος μέσα σε διάστημα τριών (3) μόνο ετών κατόρθωσε να αναδείξει το πολύπλευρο ταλέντο του 23χρονου Χαϊδαριώτη πρωταθλητή, προσδοκώντας στο εγγύς μέλλον ακόμα καλύτερους χρόνους με πολλές διακρίσεις και μετάλλια.

Δείτε το βίντεο με την εκπληκτική κούρσα του Ανδρεάδη: